Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor, Kırşehir’den Tur İle Döndü

SPOR 29.08.2016 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor, Kırşehir’den Tur İle Döndü

Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Kırşehir ile deplasmanda karşılaşan Nevşehir spor rakibini 2-1 mağlup etti.
    KIRŞEHİR(İHA)- Ahi Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Nevşehirspor Kırşehirspor’u 2-1 mağlup ederek tur atladı.   Burak Altınel’in yön ettiği maçta Yeşil Kırşehirspor, Serkan Kartal, Koray Tanbay, Hacı Ahmet Çelik, Yiğit Alan, Hasan Güler, Kaan Aydın, Abdurrahman Bengi, Serdar Döndü (Serhat Velioğlu), Murat Çağlar, Rıza kont, Mevlüt Şimşek (Beytullah Ersoy) onbiri ile çıktı.     Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırşehirspor, Dk. 6 Abdurrahman Bengi ile öne geçerken Dk. 11 Barış Kılıç (Nevşehirspor) adına karşılaşmada beraberliği sağladı. İlk yarsı berabere tamamlanan maçta Dk.18 Anıl Bircan (Nevşehirspor) sarıkart gördü.     62. dakikada konuk ekib Nevşehirspor’un attığı gol ofsayt nedeni ile geçersiz sayıldı. Nevşehirspor  üstünlüğü 80. Dakika da Muhammet Taşcı ile skoru belirledi. Maç konuk ekip Nevşehirspor’ un 1-2 üstünlüğüyle tamamlandı.   Maç öncesinde ise Nevşehirspor, kardeş şehir Kırşehir’e başarılar dileriz pankartı ile sahaya çıktı. Maçı AK Parti Mustafa Açıkgöz ile birlikte Kırşehir milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Vali Necati Şentürk ve yöneticiler izledi.
Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Kırşehir ile deplasmanda karşılaşan Nevşehir spor rakibini 2-1 mağlup etti.

 

 

KIRŞEHİR(İHA)- Ahi Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Nevşehirspor Kırşehirspor’u 2-1 mağlup ederek tur atladı.

 

Burak Altınel’in yön ettiği maçta Yeşil Kırşehirspor, Serkan Kartal, Koray Tanbay, Hacı Ahmet Çelik, Yiğit Alan, Hasan Güler, Kaan Aydın, Abdurrahman Bengi, Serdar Döndü (Serhat Velioğlu), Murat Çağlar, Rıza kont, Mevlüt Şimşek (Beytullah Ersoy) onbiri ile çıktı.

 

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırşehirspor, Dk. 6 Abdurrahman Bengi ile öne geçerken Dk. 11 Barış Kılıç (Nevşehirspor) adına karşılaşmada beraberliği sağladı. İlk yarsı berabere tamamlanan maçta Dk.18 Anıl Bircan (Nevşehirspor) sarıkart gördü.

 

 

62. dakikada konuk ekib Nevşehirspor’un attığı gol ofsayt nedeni ile geçersiz sayıldı. Nevşehirspor  üstünlüğü 80. Dakika da Muhammet Taşcı ile skoru belirledi. Maç konuk ekip Nevşehirspor’ un 1-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Maç öncesinde ise Nevşehirspor, kardeş şehir Kırşehir’e başarılar dileriz pankartı ile sahaya çıktı. Maçı AK Parti Mustafa Açıkgöz ile birlikte Kırşehir milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Vali Necati Şentürk ve yöneticiler izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.