Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Kupada Tur Peşinde

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2015 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Kupada Tur Peşinde

2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Nevşehir spor kupada ki ilk maçına çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta kuraları çekilen Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçları başlıyor. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Spor G.K Ziraat Türkiye Kupasında ilk maçında Aksaray 1989 takımı ile karşılaşacak. Aksaray Dağılgan Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak olan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Nevşehir Spor kupada tur atlamak istiyor.   


2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Nevşehir spor kupada ki ilk maçına çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta kuraları çekilen Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçları başlıyor. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Spor G.K Ziraat Türkiye Kupasında ilk maçında Aksaray 1989 takımı ile karşılaşacak.

Aksaray Dağılgan Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak olan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Nevşehir Spor kupada tur atlamak istiyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.