Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Lige Havlu Attı

SPOR 05.02.2017 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Lige Havlu Attı

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Aksaray Belediye spora 2-1 mağlup oldu.
  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Aksaray Belediye spora 2-1 mağlup oldu.   Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Aksaray Belediyespora 2-1 mağlup olarak lige havlu attı. Maçın ilk 10 dakikasına hızlı başlayan taraf olan Aksaray Belediye spor maçın henüz 7.dakikasında Enes’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maçta ataklarını artıran Nevşehirspor gol için Aksarayspor kalesine yüklenmeye başladı. Maçın 25. Dakikasında Wetson’un kafa vuruşu sonra Aksaray Belediyesporlu futbolcu Tunahan’ın ters vuruşuyla maçta Nevşehirspor 1-1 eşitliği yakaladı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ve gol arayan taraf Nevşehirspor oldu. Nevşehir spor maçı adeta tek kale oynarken maçın 74.dakikasında kontra atakla maçta 2-1 öne geçmeyi başarıyor. Bu dakikadan sonra ise Aksaraysporlu futbolcular her topa vurulmasının ardından ise kendilerini yere bırakması taraftarlardan büyük tepki çekti. Maçın orta hakemi ise Aksaray sporlu futbolcuları adeta seyretmesinin ardından maç Aksaray Belediyesporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Aksaray Belediye spora 2-1 mağlup oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Aksaray Belediye spora 2-1 mağlup oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Aksaray Belediyespora 2-1 mağlup olarak lige havlu attı. Maçın ilk 10 dakikasına hızlı başlayan taraf olan Aksaray Belediye spor maçın henüz 7.dakikasında Enes’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maçta ataklarını artıran Nevşehirspor gol için Aksarayspor kalesine yüklenmeye başladı. Maçın 25. Dakikasında Wetson’un kafa vuruşu sonra Aksaray Belediyesporlu futbolcu Tunahan’ın ters vuruşuyla maçta Nevşehirspor 1-1 eşitliği yakaladı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ve gol arayan taraf Nevşehirspor oldu. Nevşehir spor maçı adeta tek kale oynarken maçın 74.dakikasında kontra atakla maçta 2-1 öne geçmeyi başarıyor. Bu dakikadan sonra ise Aksaraysporlu futbolcular her topa vurulmasının ardından ise kendilerini yere bırakması taraftarlardan büyük tepki çekti. Maçın orta hakemi ise Aksaray sporlu futbolcuları adeta seyretmesinin ardından maç Aksaray Belediyesporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.