MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor Maç Öncesinde Dua ve Anma Programı Yapılacak

SPOR 17.12.2016 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor Maç Öncesinde Dua ve Anma Programı Yapılacak

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yarın karşılaşacağı Sivas Demir spor maçı öncesinde Mevlid-i Şerif okutacak.
  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yarın karşılaşacağı Sivas Demir spor maçı öncesinde dua ve anma programı yapılacak. Nevşehir spor Yönetimi tarafından Kayseri’de yaşanan son terör saldırısı sonrasında yarın Gazi stadyumunda oynanacak Sivas Demir spor maçı öncesinde Mevlid-i Şerif okutacak. Nevşehir spor yönetimi tarafından şehitler için okutulacak olan Mevlid-i Şerif programına tüm Nevşehir halkı davet edildi. Diriliş 50 Taraftar Grubu Davulları Susturacak Nevşehir spor taraftar grubu Diriliş 50 ise Kayseri’de yaşanan bombalı terör saldırısı sonrasında yarın oynanacak olan Sivas Demir spor maçında davulların çalmayacağını açıkladı. Diriliş 50 taraftar grup başkanı Muhammed Sönmez, “ Kayseri’de bugün yaşanan terör olayları sonrasında taraftar grubu olarak almış olduğumuz karar sonrasında Sivas Demir spor maçında davullar çalıp eğlence yapmayacağız. Kulübümüz tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif programında tribünlerimizde ki yerimizi alacağız ve tekbirler getireceğiz. Tüm Nevşehir halkını maç öncesinde düzenlenecek olan Mevlid-i Şerif programına bekliyoruz” dedi. 
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yarın karşılaşacağı Sivas Demir spor maçı öncesinde Mevlid-i Şerif okutacak.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yarın karşılaşacağı Sivas Demir spor maçı öncesinde dua ve anma programı yapılacak.

Nevşehir spor Yönetimi tarafından Kayseri’de yaşanan son terör saldırısı sonrasında yarın Gazi stadyumunda oynanacak Sivas Demir spor maçı öncesinde Mevlid-i Şerif okutacak. Nevşehir spor yönetimi tarafından şehitler için okutulacak olan Mevlid-i Şerif programına tüm Nevşehir halkı davet edildi.

Diriliş 50 Taraftar Grubu Davulları Susturacak

Nevşehir spor taraftar grubu Diriliş 50 ise Kayseri’de yaşanan bombalı terör saldırısı sonrasında yarın oynanacak olan Sivas Demir spor maçında davulların çalmayacağını açıkladı. Diriliş 50 taraftar grup başkanı Muhammed Sönmez, “ Kayseri’de bugün yaşanan terör olayları sonrasında taraftar grubu olarak almış olduğumuz karar sonrasında Sivas Demir spor maçında davullar çalıp eğlence yapmayacağız. Kulübümüz tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif programında tribünlerimizde ki yerimizi alacağız ve tekbirler getireceğiz. Tüm Nevşehir halkını maç öncesinde düzenlenecek olan Mevlid-i Şerif programına bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.