Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor’da Yine Son Dakika Şoku!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2016 - 18:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor’da Yine Son Dakika Şoku!

  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor Altındağ Belediye spor ile 1-1 berabere kaldı. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 15. Haftada Ankara’da Altındağ Belediye Spor ile karşılaşan Nevşehir spor 71. Dakikada Anıl Bircan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren beraberlik için yüklenen e sahibi ekip Altındağ Belediye Spor maçın 90. Dakikasında Abdullah Gün’ün kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Altındağ Belediye Sporun golü bulmasıyla birlikte maçta 1-1 eşitlik ile sona erdi. Bu sonucun ardından Nevşehir spor puanını 27’ye çıkarttı. Bölgesel Amatör ligde oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şu şekilde; Çankırı Belediye: 1 Kazan Belediye: 1 Yozgat Spor: 0 Kayseri Şeker: 0 Kayseri Yol Spor: 1 Sivas Emniyetgücü: 1 Yeşil Kırşehir: 3 Azatlı Spor: 1 Yıldızeli Birlik: 2 Hacılar Erciyes: 2
 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor Altındağ Belediye spor ile 1-1 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 15. Haftada Ankara’da Altındağ Belediye Spor ile karşılaşan Nevşehir spor 71. Dakikada Anıl Bircan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren beraberlik için yüklenen e sahibi ekip Altındağ Belediye Spor maçın 90. Dakikasında Abdullah Gün’ün kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Altındağ Belediye Sporun golü bulmasıyla birlikte maçta 1-1 eşitlik ile sona erdi. Bu sonucun ardından Nevşehir spor puanını 27’ye çıkarttı.

Bölgesel Amatör ligde oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şu şekilde;

Çankırı Belediye: 1 Kazan Belediye: 1

Yozgat Spor: 0 Kayseri Şeker: 0

Kayseri Yol Spor: 1 Sivas Emniyetgücü: 1

Yeşil Kırşehir: 3 Azatlı Spor: 1

Yıldızeli Birlik: 2 Hacılar Erciyes: 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.