Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Spor, Sivas Deplasmanında Güle Oynaya Kazandı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2015 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor, Sivas Deplasmanında Güle Oynaya Kazandı

  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor Sivas deplasmanından 3 puan ile dönüyor.     Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta devam eden Nevşehir Spor, Sivas Emniyetgücü spor ile deplasmanda Sivas Fuar Alanı 1 nolu sahada karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken Nevşehir Spor ikinci yarıda oynamış olduğu futbol ile göz doldurdu. Nevşehir Spor maçta 55. Dakikada Chibuzor’un kaydettiği gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maçın kontrolünü tamamen eline geçiren Nevşehir Spor 68. Dakikada Hurşit’in kaydettiği gol ile arada ki farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikadan sonra ise maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir Spor, Sivas deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı.   Bu maçın ardından Nevşehir Spor grupta puanını 19’a çıkartırken grupta maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. 
 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor Sivas deplasmanından 3 puan ile dönüyor.

 

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta devam eden Nevşehir Spor, Sivas Emniyetgücü spor ile deplasmanda Sivas Fuar Alanı 1 nolu sahada karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken Nevşehir Spor ikinci yarıda oynamış olduğu futbol ile göz doldurdu. Nevşehir Spor maçta 55. Dakikada Chibuzor’un kaydettiği gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maçın kontrolünü tamamen eline geçiren Nevşehir Spor 68. Dakikada Hurşit’in kaydettiği gol ile arada ki farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikadan sonra ise maçta başka gol olmayınca temsilcimiz Nevşehir Spor, Sivas deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı.

 

Bu maçın ardından Nevşehir Spor grupta puanını 19’a çıkartırken grupta maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.