Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir spor, Yozgatspor Maçı Öncesi Dostluk Rüzgarları Esti

SPOR 15.01.2017 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir spor, Yozgatspor Maçı Öncesi Dostluk Rüzgarları Esti

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir spor, Yozgatsporu konuk etti.
  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir spor, Yozgatsporu konuk etti. Gazi Stadyumunda oynanan maç öncesinde Nevşehir spor ve Yozgat spor taraftarları arasında dostluk rüzgarları esti. Yozgat spor taraftarları maç öncesinde ısınmaya çıkan Nevşehir sporlu futbolcuları tribünlere çağırması sonrasında ise Driliş50 taraftar grubu da Yozgat spor takımını tribünlere davet ederek büyük centilmenlik gösterdi. Maç öncesinde ise Diriliş 50 Taraftar grubu Muhammed Sönmez, Yozgat spor tribünlerini ziyaret ederek hoş geldiniz mesajı verdi. Yozgat spor taraftarları da bu jeste karşılık jest yaparak Diriliş 50 taraftar grubu ve grup başkanı Muhammed Sönmez’e lehine tezahüratlarda bulundu. 
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir spor, Yozgatsporu konuk etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir spor, Yozgatsporu konuk etti.

Gazi Stadyumunda oynanan maç öncesinde Nevşehir spor ve Yozgat spor taraftarları arasında dostluk rüzgarları esti. Yozgat spor taraftarları maç öncesinde ısınmaya çıkan Nevşehir sporlu futbolcuları tribünlere çağırması sonrasında ise Driliş50 taraftar grubu da Yozgat spor takımını tribünlere davet ederek büyük centilmenlik gösterdi.

Maç öncesinde ise Diriliş 50 Taraftar grubu Muhammed Sönmez, Yozgat spor tribünlerini ziyaret ederek hoş geldiniz mesajı verdi. Yozgat spor taraftarları da bu jeste karşılık jest yaparak Diriliş 50 taraftar grubu ve grup başkanı Muhammed Sönmez’e lehine tezahüratlarda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.