Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spordan 10 Numara Transfer

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2015 - 16:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spordan 10 Numara Transfer

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor Kozan Belediye sporun başarılı orta saha oyuncusu Serkan Özkan’ı transfer etti. Nevşehir spor transferleri ardı arkasına yapmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor geçen yıl aynı grupta mücadele ettiği ve 3. Lige çıkan Kozan Belediye spordan orta saha oyuncusu Serkan Özkan’ı transfer etti. Geçen yıl Kozan Belediye sporun 3. Lige çıkmasında büyük emekleri olan başarılı orta saha oyuncusu Serkan Özkan bu yıl aynı başarıyı Nevşehir spora için göstermesi bekleniyor.   

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor Kozan Belediye sporun başarılı orta saha oyuncusu Serkan Özkan’ı transfer etti.
Nevşehir spor transferleri ardı arkasına yapmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor geçen yıl aynı grupta mücadele ettiği ve 3. Lige çıkan Kozan Belediye spordan orta saha oyuncusu Serkan Özkan’ı transfer etti. Geçen yıl Kozan Belediye sporun 3. Lige çıkmasında büyük emekleri olan başarılı orta saha oyuncusu Serkan Özkan bu yıl aynı başarıyı Nevşehir spora için göstermesi bekleniyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.