MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spordan Vali Aktaş'a Ziyaret

SPOR 02.08.2016 - 08:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spordan Vali Aktaş'a Ziyaret

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir spor kulüp yöneticileri Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
  Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir spor kulüp yöneticileri Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.   Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi temsilcisi Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkanvekili Emrah Akün ve yönetim kurulu üyesi Umut Araz, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Vali Aktaş’a Nevşehir spor ile ilgili bilgiler verirken Nevşehir Spor için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Leblebici, “ Nevşehir spor yöneticileri olarak takımımız için 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarımızı tamamladık ve ilk etap kamp çalışmalarımızı Avanos ilçemizde yaptık. Hedefimiz bu yıl 3.ligde mücadele etmek olacak. Tabi ki bizler bu aşamadan sonra sizlerin de desteklerini bizlerden esirgememenizi rica ediyoruz. Nevşehir Sporumuzu el el hep birlikte 3.lige çıkartmak istiyoruz” dedi. Vali İlhami Aktaş ise ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Spor kulüp yöneticilerine teşekkür ederken kendi üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız dedi. Ziyarette AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de yer alırken yeni yönetimin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve hep birlikte 3.lige çıkmak için çaba sarf edeceklerini kaydetti.   Ziyaret sonrasında Nevşehir Spor kulüp başkanı Muzaffer Leblebici Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e 50 numaralı forma hediye etti. 
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir spor kulüp yöneticileri Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir spor kulüp yöneticileri Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi temsilcisi Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkanvekili Emrah Akün ve yönetim kurulu üyesi Umut Araz, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Vali Aktaş’a Nevşehir spor ile ilgili bilgiler verirken Nevşehir Spor için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Leblebici, “ Nevşehir spor yöneticileri olarak takımımız için 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarımızı tamamladık ve ilk etap kamp çalışmalarımızı Avanos ilçemizde yaptık. Hedefimiz bu yıl 3.ligde mücadele etmek olacak. Tabi ki bizler bu aşamadan sonra sizlerin de desteklerini bizlerden esirgememenizi rica ediyoruz. Nevşehir Sporumuzu el el hep birlikte 3.lige çıkartmak istiyoruz” dedi. Vali İlhami Aktaş ise ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Spor kulüp yöneticilerine teşekkür ederken kendi üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız dedi. Ziyarette AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’de yer alırken yeni yönetimin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve hep birlikte 3.lige çıkmak için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

 

Ziyaret sonrasında Nevşehir Spor kulüp başkanı Muzaffer Leblebici Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e 50 numaralı forma hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.