Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Sporun Basın Sponsoru Malum Site mi?

SPOR 07.11.2016 - 10:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Sporun Basın Sponsoru Malum Site mi?

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yönetiminden basın çifte standarta tepkiler çığ gibi yükseliyor.
  Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yönetiminden basın çifte standarta tepkiler çığ gibi yükseliyor.   Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici tarafından basın yapılan çifte standarda gazeteciler her geçen gün tepkisini artırmaya devam ediyor. Nitekim Nevşehir sporun maçlarını çekmesi için belli bir ücret karşılığında anlaşılan kişiler tarafından Nevşehir sporun maçlarının sırf sadece bu site tarafından çekiliyormuş gibi kamu oyuna lanse edilmesi akıllarda soru işareti bırakıyor.   Nitekim Nevşehir sporun maçlarına bugüne kadar neredeyse hiç gelmeyen malum kişiler Nevşehir spor ile belli bir ücret karşılığında anlaşılması üzerine maç çekimlerini yapmaya başladılar. Üstelik maç çekimlerini Nevşehir spor adına yapan kişiler daha sonra bu maç görüntülerini sadece kendileri çekiyor havası yaşatması ise diğer basın yayın kuruluşlarından tepki ile karşılanıyor.   Lale Haber olarakda bu konuyu kamuoyu ile cesur bir şekilde paylaşıyoruz.    Ve Şimdi Kulüp Başkanı Leblebici’ye soruyoruz.....   Nevşehir spor maçını siz mi çektiriyorsunuz yoksa malum kişiler kendileri Nevşehir kamu oyuna izletmek için mi çektiriyor?   Nevşehir Spor maçını siz çektiriyorsanız neden bu malum kişiler kendileri çekmiş gibi tek taraflı yayın yapma cüretinde bulunuyorlar?   Nevşehir sporun basın sponsoru malum site mi?
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yönetiminden basın çifte standarta tepkiler çığ gibi yükseliyor.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehir spor yönetiminden basın çifte standarta tepkiler çığ gibi yükseliyor.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici tarafından basın yapılan çifte standarda gazeteciler her geçen gün tepkisini artırmaya devam ediyor. Nitekim Nevşehir sporun maçlarını çekmesi için belli bir ücret karşılığında anlaşılan kişiler tarafından Nevşehir sporun maçlarının sırf sadece bu site tarafından çekiliyormuş gibi kamu oyuna lanse edilmesi akıllarda soru işareti bırakıyor.

 

Nitekim Nevşehir sporun maçlarına bugüne kadar neredeyse hiç gelmeyen malum kişiler Nevşehir spor ile belli bir ücret karşılığında anlaşılması üzerine maç çekimlerini yapmaya başladılar. Üstelik maç çekimlerini Nevşehir spor adına yapan kişiler daha sonra bu maç görüntülerini sadece kendileri çekiyor havası yaşatması ise diğer basın yayın kuruluşlarından tepki ile karşılanıyor.

 

Lale Haber olarakda bu konuyu kamuoyu ile cesur bir şekilde paylaşıyoruz. 

 

Ve Şimdi Kulüp Başkanı Leblebici’ye soruyoruz.....

 

Nevşehir spor maçını siz mi çektiriyorsunuz yoksa malum kişiler kendileri Nevşehir kamu oyuna izletmek için mi çektiriyor?

 

Nevşehir Spor maçını siz çektiriyorsanız neden bu malum kişiler kendileri çekmiş gibi tek taraflı yayın yapma cüretinde bulunuyorlar?

 

Nevşehir sporun basın sponsoru malum site mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.