Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir sutopu takımı yeni oyuncularını arıyor

SPOR 01.07.2021 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir sutopu takımı yeni oyuncularını arıyor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sutopu takımına yeni oyuncular aranıyor.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet göstermekte olan sutopu takımımıza alt yapıda yetiştirilmek üzere 2007-2008-2009 doğumlu yüzme bilen kız ve erkek sporcu seçimi yapılacaktır. Yüzme bilen çocukların Sutopu Antrenörü A.Oğuzhan Yazıcı ile irtibat kurmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.   İrtibat: 0531 951 26 61   Yer : Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sutopu takımına yeni oyuncular aranıyor.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet göstermekte olan sutopu takımımıza alt yapıda yetiştirilmek üzere 2007-2008-2009 doğumlu yüzme bilen kız ve erkek sporcu seçimi yapılacaktır. Yüzme bilen çocukların Sutopu Antrenörü A.Oğuzhan Yazıcı ile irtibat kurmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

İrtibat: 0531 951 26 61

 

Yer : Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.