MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Yakut’tan KAPİMED’e Ziyaret

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2015 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Yakut’tan KAPİMED’e Ziyaret

Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.   Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle KAPİMED’i ziyaret etti. Yakut burada yaptığı açıklamada ‘’Gazeteciler, bizim gözümüz, kulağımız ve sesimizdir. İnsanlığa haberleri kaynağından ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan, bu önemli mesleğin gereklerini fedakârca yerine getiren gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım’’  diye konuştu.   KAPİMED Başkan Yardımcısı İbrahim Uysal ise Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Uysal, ‘’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Biz Nevşehir’de yeni bir oluşum yaparak il genelinde bulunan tüm haber sitelerini tek çatı altında toplamayı amaçladık ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu gün burada cemiyetimize üye olan arkadaşlarımız ile açılışımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tabibler Odasının her türlü yapacağı çalışmalarda da birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum’’ dedi. 
Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
 
Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle KAPİMED’i ziyaret etti. Yakut burada yaptığı açıklamada ‘’Gazeteciler, bizim gözümüz, kulağımız ve sesimizdir. İnsanlığa haberleri kaynağından ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışan, bu önemli mesleğin gereklerini fedakârca yerine getiren gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım’’  diye konuştu.
 
KAPİMED Başkan Yardımcısı İbrahim Uysal ise Tabibler Odası Başkanı Op. Dr. Fatih Yakut’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Uysal, ‘’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Biz Nevşehir’de yeni bir oluşum yaparak il genelinde bulunan tüm haber sitelerini tek çatı altında toplamayı amaçladık ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu gün burada cemiyetimize üye olan arkadaşlarımız ile açılışımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tabibler Odasının her türlü yapacağı çalışmalarda da birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum’’ dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.