Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Taraftarların Birleşmesini Alkışıyor

SPOR 09.02.2017 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Taraftarların Birleşmesini Alkışıyor

Nevşehir spor taraftar gruplarının birleşmesi Nevşehir spor kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.
  Nevşehir spor taraftar gruplarının birleşmesi Nevşehir spor kamuoyu tarafından büyük takdir topladı. Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor taraftar grupları Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler önceki gün yapmış oldukları toplantı sonrasında “Meterisliler” çatısı altında birleşme kararı almasının ardından ise Nevşehir kamuoyu tarafından büyük alkış aldı. Nevşehir’de sporseverler üç taraftar grubunun birleşmesiyle birlikte artık daha güçlü bir taraftar grubu olacağına inandıklarını ifade ederlerken taraftar gruplarında yaşanan birlik ve beraberliğin önümüzde ki süreçte de tüm Nevşehir’e yansımasını temenni ettiler. Nevşehir spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’de kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada alınan kararın büyük memnuniyet verici olduğunu ifade ederek bütün taraftar ve taraftar gruplarına  teşekkür etti. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler taraftar gruplarına Nevşehir’de örnek olunacak birleşmeye imza attıkları için teşekkür eder, yapılacak tüm çalışmalarında yanlarında olduğumuzu bildirir başarılar dileriz. 
Nevşehir spor taraftar gruplarının birleşmesi Nevşehir spor kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.

 

Nevşehir spor taraftar gruplarının birleşmesi Nevşehir spor kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor taraftar grupları Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler önceki gün yapmış oldukları toplantı sonrasında “Meterisliler” çatısı altında birleşme kararı almasının ardından ise Nevşehir kamuoyu tarafından büyük alkış aldı. Nevşehir’de sporseverler üç taraftar grubunun birleşmesiyle birlikte artık daha güçlü bir taraftar grubu olacağına inandıklarını ifade ederlerken taraftar gruplarında yaşanan birlik ve beraberliğin önümüzde ki süreçte de tüm Nevşehir’e yansımasını temenni ettiler.

Nevşehir spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’de kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada alınan kararın büyük memnuniyet verici olduğunu ifade ederek bütün taraftar ve taraftar gruplarına  teşekkür etti.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler taraftar gruplarına Nevşehir’de örnek olunacak birleşmeye imza attıkları için teşekkür eder, yapılacak tüm çalışmalarında yanlarında olduğumuzu bildirir başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.