MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Tarihinin En Genç Milletvekili Gizligider Oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2015 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Tarihinin En Genç Milletvekili Gizligider Oldu

AK Parti’den 2011 seçimlerinde milletvekili seçilen Ebubekir Gizligider Nevşehir tarihinin en genç milletvekili olma özelliğini taşıyor.   Nevşehir siyaseti boyunca 32 yaşında bugüne kadar hiçbir siyasi parti milletvekili adayı göstermemişti. 2011 yılında AK Parti’den 3. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Av. Ebubekir Gizligider seçimler sonrasında Nevşehir’den milletvekili seçilerek Nevşehir siyasi tarihinin en genç milletvekili olma özelliğini de kazanmış oldu. Gizligider seçilmiş olduğu ilk günden beri Nevşehir’de her fırsat bulduğunda ise köy köy ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Hal böyle olunca Nevşehir’de özellikler kasaba ve köylerde ise en sevilen milletvekili olması kaçınılmaz oldu. Gizligider tüm bunların yanı sıra ise 24. Dönem AB Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlemonto Komisyonu ve Anayasa Komisyonu üyeliği görevini de devam ettirmektedir. Gizligider ayrıca Türkiye Bangladeş Dostluk Grubu başkanlığı görevini de yürütmeye devam ediyor.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider tüm bu görevlerinin yanı sıra ise her fırsatta Nevşehir’de bulunarak hafta sonlarını köylülerin dertlerini sorunlarını dinleyerek geçirmesi Nevşehir kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılanıyor. 
AK Parti’den 2011 seçimlerinde milletvekili seçilen Ebubekir Gizligider Nevşehir tarihinin en genç milletvekili olma özelliğini taşıyor.
 
Nevşehir siyaseti boyunca 32 yaşında bugüne kadar hiçbir siyasi parti milletvekili adayı göstermemişti. 2011 yılında AK Parti’den 3. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Av. Ebubekir Gizligider seçimler sonrasında Nevşehir’den milletvekili seçilerek Nevşehir siyasi tarihinin en genç milletvekili olma özelliğini de kazanmış oldu. Gizligider seçilmiş olduğu ilk günden beri Nevşehir’de her fırsat bulduğunda ise köy köy ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Hal böyle olunca Nevşehir’de özellikler kasaba ve köylerde ise en sevilen milletvekili olması kaçınılmaz oldu. Gizligider tüm bunların yanı sıra ise 24. Dönem AB Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlemonto Komisyonu ve Anayasa Komisyonu üyeliği görevini de devam ettirmektedir. Gizligider ayrıca Türkiye Bangladeş Dostluk Grubu başkanlığı görevini de yürütmeye devam ediyor.
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider tüm bu görevlerinin yanı sıra ise her fırsatta Nevşehir’de bulunarak hafta sonlarını köylülerin dertlerini sorunlarını dinleyerek geçirmesi Nevşehir kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılanıyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.