MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü’nde Bilgilendirme Toplantısı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2014 - 18:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü’nde Bilgilendirme Toplantısı

NEVŞEHİR(MHA) Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğünce Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Bitkisel ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, Soğuk hava depoculuğu, Çelik Silo, Alternatif enerji kaynakları kullanan yeni seraların yapımı, Hayvansal orjinli gübre işlenmesi paketlenmesi ve depolanması, Alternatif enerji kaynaklarından jeotermal, biyogaz, güneş ve rüzgar enerjisi üretim tesislerinin yapımı için başvurular kabul edilecek. 14 Kasım Cuma günü saat 14:00 da Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına bütün Ticaret Borsası Üyeleri davet edildi.

NEVŞEHİR(MHA) Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğünce Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Toplantıda Bitkisel ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, Soğuk hava depoculuğu, Çelik Silo, Alternatif enerji kaynakları kullanan yeni seraların yapımı, Hayvansal orjinli gübre işlenmesi paketlenmesi ve depolanması, Alternatif enerji kaynaklarından jeotermal, biyogaz, güneş ve rüzgar enerjisi üretim tesislerinin yapımı için başvurular kabul edilecek.

14 Kasım Cuma günü saat 14:00 da Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına bütün Ticaret Borsası Üyeleri davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.