MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Tekir Dünyasında Ramazanda Yerinizi Ayırtın

ASAYİŞ 18.04.2017 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Tekir Dünyasında Ramazanda Yerinizi Ayırtın

Nevşehir’de bulunan Tekir Mangal ve Et Dünyası; dikkat çeken mekan dekorasyonuyla Ramazan Ayı’na oldukça iddialı hazırlanıyor...
Nevşehir’de bulunan Tekir Mangal ve Et Dünyası; dikkat çeken mekan dekorasyonuyla Ramazan Ayı’na oldukça iddialı hazırlanıyor...   Nevşehir’de yeni tatlara imza atan et üretiminde artık bir marka olan Tekir Et Dünyası, bu tecrübesini ve kalitesini ailecek gidebileceğiniz, keyifli vakit geçirebileceğiniz ve damak tadınızın da zirve yapacağı bir mekana olarak imzasını atmaya devam ediyor.   Cemil Çöloğlu’nun sahibi olduğu Tekir Mangal Dünyası hizmeti, temizliği ve kalitesi de dikkat çekiyor. Yüzlerce renkli çiçekler ile bahçesi oluşturduğu mekan, kapalı alanla birlikte toplam 300 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitede. Geniş otoparkı da mevcut.   İFTARDA MANGAL KEYFİ Farklı mekan dekorasyonundaki iddiaları, damak tadına da yansımış durumda. Özellikle içinde bulunduğumuz bu özel ay için size hazırlanmış olduğu menü çeşitleri ile ister kendiniz ister misafirlerinizle , bu keyfi doyasıya yaşayabilirsiniz. İftara da özel hazırlanan işletmede; çoban salata, siyah&yeşil zeytin, kayısı, hurma ve haydari gibi iftariyelikler sofrada yerini almış durumda. Çorbanızı yudumlarken, masanızda hazırlanmış olan közde istediğiniz et türünü kilo ile kuzu pirzola, kuzu külbastı, kuzu şiş, kuzu uykuluk, TEKİR tadında köfte ve sucuk alternatifleriniz arasında. ÖZEL SOSLU KÖFTE Usta aşçıların pişireceği köfte  ise Nevşehir’de yeni damak tadı diyebileceğimiz kadar iddialı. Vejeteryanların bile tüketebileceği, tamamen yağsız etten olan ve özel sosuyla pişirilerek verilen Köfte, size özel sunumla tercihinize göre sofranızda yerini alacak. Kemalpaşa ve şekerpare hafif tatlı olarak seçenekleriniz arasında.   İftarda da Sizlerleyiz! Mangal Dünyası olarak bu yıl da iftarda sizin için hazırladığımız çok özel iftar menüleri ile hizmetinizdeyiz. Orman havası eşliğinde, eşsiz güzellikteki doğada iftar etmenin keyfini bu yıl da bizimle yaşayın.   İftar için bu özel mekandan 0 384 215 05 05  numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yeri de çok basit. Nevşehir Çevreyolu üzerinde Nevşehir İtfaiye binasının karşısı, TEKİR Et Mangal levhasının gördüğünüzde orayı bulacak ve keşfedeceksiniz.      
Nevşehir’de bulunan Tekir Mangal ve Et Dünyası; dikkat çeken mekan dekorasyonuyla Ramazan Ayı’na oldukça iddialı hazırlanıyor...

Nevşehir’de bulunan Tekir Mangal ve Et Dünyası; dikkat çeken mekan dekorasyonuyla Ramazan Ayı’na oldukça iddialı hazırlanıyor...

 

Nevşehir’de yeni tatlara imza atan et üretiminde artık bir marka olan Tekir Et Dünyası, bu tecrübesini ve kalitesini ailecek gidebileceğiniz, keyifli vakit geçirebileceğiniz ve damak tadınızın da zirve yapacağı bir mekana olarak imzasını atmaya devam ediyor.

 

Cemil Çöloğlu’nun sahibi olduğu Tekir Mangal Dünyası hizmeti, temizliği ve kalitesi de dikkat çekiyor. Yüzlerce renkli çiçekler ile bahçesi oluşturduğu mekan, kapalı alanla birlikte toplam 300 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitede. Geniş otoparkı da mevcut.

 

İFTARDA MANGAL KEYFİ

Farklı mekan dekorasyonundaki iddiaları, damak tadına da yansımış durumda. Özellikle içinde bulunduğumuz bu özel ay için size hazırlanmış olduğu menü çeşitleri ile ister kendiniz ister misafirlerinizle , bu keyfi doyasıya yaşayabilirsiniz. İftara da özel hazırlanan işletmede; çoban salata, siyah&yeşil zeytin, kayısı, hurma ve haydari gibi iftariyelikler sofrada yerini almış durumda. Çorbanızı yudumlarken, masanızda hazırlanmış olan közde istediğiniz et türünü kilo ile kuzu pirzola, kuzu külbastı, kuzu şiş, kuzu uykuluk, TEKİR tadında köfte ve sucuk alternatifleriniz arasında.

ÖZEL SOSLU KÖFTE

Usta aşçıların pişireceği köfte  ise Nevşehir’de yeni damak tadı diyebileceğimiz kadar iddialı. Vejeteryanların bile tüketebileceği, tamamen yağsız etten olan ve özel sosuyla pişirilerek verilen Köfte, size özel sunumla tercihinize göre sofranızda yerini alacak. Kemalpaşa ve şekerpare hafif tatlı olarak seçenekleriniz arasında.

 

İftarda da Sizlerleyiz!

Mangal Dünyası olarak bu yıl da iftarda sizin için hazırladığımız çok özel iftar menüleri ile hizmetinizdeyiz. Orman havası eşliğinde, eşsiz güzellikteki doğada iftar etmenin keyfini bu yıl da bizimle yaşayın.

 

İftar için bu özel mekandan 0 384 215 05 05  numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yeri de çok basit. Nevşehir Çevreyolu üzerinde Nevşehir İtfaiye binasının karşısı, TEKİR Et Mangal levhasının gördüğünüzde orayı bulacak ve keşfedeceksiniz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.