MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Teröre Karşı Tek Yürek Oldu

GÜNCEL 19.12.2016 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Teröre Karşı Tek Yürek Oldu

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırıları sonrasında teröre karşı teki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı.
  Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırıları sonrasında teröre karşı teki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı. Nevşehir Valiliği Atatürk Anıtı önünde Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından organize edilen teröre tepki basın açıklamasına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Burada toplanan kalabalık çeşitli sloganlar atarak teröre karşı tepkilerini dile getirdiler. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken daha sonra ise Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi basın açıklaması yaptı. Çiftçi Nevşehir halkı olarak FETÖ, PKK terör örgütlerine karşı dimdik ayakta durduklarını ifade ederken Gazi Meclisten de idam kararının çıkmasını talep ettiklerini kaydetti. Çiftçi, “ Yaklaşık bir hafta önce İstanbul’da, 2 gün öncede Kayseri’de kaybettiğimiz polis ve asker şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaklaşık 30 yıldır ülkemizi bölmek, parçalamak ve Türk milletine diz çöktürmek için uğraşan haçlı Siyonist ittifakı PKK’sıyla, DAEŞ’ı ile FETÖ’sü ile son zamanlarda toplu bir mücadele içerisine girmişlerdir. 15 Temmuz’da ülkemizi işgal etmeyi başaramayanlar arkasından ekonomik savaş başlattılar. Şimdi ise peş peşe oynamış oldukları hain oyunlar ile moralimizi bozmak istiyorlar. Bugün dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu aşikar olup Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşaması için gerekli çaba sarf ediliyor. Bu millet dün Çanakkale’de nasıl yedi düvele karşı mücadele etmişse bugün de sevdamız ülkemiz için bayrağımız ve ezanımızın susmaması için gazi ve şehit olmaya hazır olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Sevdamız Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Sayın Gazi Meclisimiz idamı gündeminize almanızı istiyoruz. İdam kararı aldığınız takdirde bizlere vereceğiniz en büyük hediyeyi vermiş olacaksınız. Bu alçaklar bu namussuzlar idam edilmelidir” şeklinde konuştu. Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’nin konuşmasının ardından ise İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından şehitlerimiz ve gazilerimiz için okunan dua ile program sona erdi. 
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırıları sonrasında teröre karşı teki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı.

 

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırıları sonrasında teröre karşı teki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Nevşehir Valiliği Atatürk Anıtı önünde Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından organize edilen teröre tepki basın açıklamasına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Burada toplanan kalabalık çeşitli sloganlar atarak teröre karşı tepkilerini dile getirdiler. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken daha sonra ise Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi basın açıklaması yaptı. Çiftçi Nevşehir halkı olarak FETÖ, PKK terör örgütlerine karşı dimdik ayakta durduklarını ifade ederken Gazi Meclisten de idam kararının çıkmasını talep ettiklerini kaydetti. Çiftçi, “ Yaklaşık bir hafta önce İstanbul’da, 2 gün öncede Kayseri’de kaybettiğimiz polis ve asker şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaklaşık 30 yıldır ülkemizi bölmek, parçalamak ve Türk milletine diz çöktürmek için uğraşan haçlı Siyonist ittifakı PKK’sıyla, DAEŞ’ı ile FETÖ’sü ile son zamanlarda toplu bir mücadele içerisine girmişlerdir. 15 Temmuz’da ülkemizi işgal etmeyi başaramayanlar arkasından ekonomik savaş başlattılar. Şimdi ise peş peşe oynamış oldukları hain oyunlar ile moralimizi bozmak istiyorlar. Bugün dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu aşikar olup Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşaması için gerekli çaba sarf ediliyor. Bu millet dün Çanakkale’de nasıl yedi düvele karşı mücadele etmişse bugün de sevdamız ülkemiz için bayrağımız ve ezanımızın susmaması için gazi ve şehit olmaya hazır olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Sevdamız Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Sayın Gazi Meclisimiz idamı gündeminize almanızı istiyoruz. İdam kararı aldığınız takdirde bizlere vereceğiniz en büyük hediyeyi vermiş olacaksınız. Bu alçaklar bu namussuzlar idam edilmelidir” şeklinde konuştu.

Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’nin konuşmasının ardından ise İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından şehitlerimiz ve gazilerimiz için okunan dua ile program sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.