MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ticaret Borsasından nefes kredisine tam destek

NEVŞEHİR 19.05.2020 - 07:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Ticaret Borsasından nefes kredisine tam destek

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kovid-19 salgını nedeni ile finansman sıkıntısı yaşayan üyelerine Nefes Kredisinden faydalanmaları çağrısında bulundu.
  Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Covid19 salgını nedeni ile finansman sıkıntısı yaşayan üye işletmelerine destek sağlamak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB)'nin öncülüğünde başlatılan ve KGF ile Denizbank arasında imzalanan protokol çerçevesinde Nefes Kredisinden faydalanmaları çağrısında bulundu.   Borsa Başkanı İbrahim Salaş, NTB 'nin TOBB’nin açıkladığı Nefes Kredisi projesine destek olarak borsa kaynaklarını üyelerinin finansman ihtiyacını karşılanması için seferber ettiklerini vurgulayarak, Nefes Kredisinin üyeler için önemli ölçüde fayda sağlayacağını dile getirdi.   Nevşehir Nefes Alacak   Nefes kredisi hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş şu ifadelere yer verdi; Nevşehir Ticaret Borsası’nın geçmiş dönemlerde olduğu gibi imkanları çerçevesinde yeni oluşturulan Nefes Kredisi için bugün itibarıyla Nevşehir Ticaret Borsası fonlarından KGF’nin anlaşma sağladığı Denizbank’a Borsa üyesi işletmelere kullandırılmak üzere 400 bin TL tutarında daha bir kaynak aktarılarak 1'e 10 kaldıraçlı 4.000.000 TL olarak nefes kredisi kullanımına açıldı. Bu 4 milyon TL, TOBB'un Nevşehir Ticaret Borsası adına verdiği tahsile 6 milyon daha ekleyerek 10 milyon TL'ye ulaşacağını dile getirdi.   Başkan Salaş, TOBB’un başlattığı bu çalışmaya ve Cumhurbaşkanlığımızın başlattığı bu desteğe Nevşehir Ticaret Borsası olarakta bir nebze olsun bu çorbada bizimde tuzumuz var, desteğimiz var demek adına bu çalışmaları canı gönülden yapmaya çalışıyoruz. Bütün üyelerimizin bundan faydalanmasını istiyoruz. Zira, şartları çok uygun ve bunu değerlendirmelerini talep ediyoruz." dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Kovid-19 salgını nedeni ile finansman sıkıntısı yaşayan üyelerine Nefes Kredisinden faydalanmaları çağrısında bulundu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Covid19 salgını nedeni ile finansman sıkıntısı yaşayan üye işletmelerine destek sağlamak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB)'nin öncülüğünde başlatılan ve KGF ile Denizbank arasında imzalanan protokol çerçevesinde Nefes Kredisinden faydalanmaları çağrısında bulundu.

 

Borsa Başkanı İbrahim Salaş, NTB 'nin TOBB’nin açıkladığı Nefes Kredisi projesine destek olarak borsa kaynaklarını üyelerinin finansman ihtiyacını karşılanması için seferber ettiklerini vurgulayarak, Nefes Kredisinin üyeler için önemli ölçüde fayda sağlayacağını dile getirdi.

 

Nevşehir Nefes Alacak

 

Nefes kredisi hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş şu ifadelere yer verdi; Nevşehir Ticaret Borsası’nın geçmiş dönemlerde olduğu gibi imkanları çerçevesinde yeni oluşturulan Nefes Kredisi için bugün itibarıyla Nevşehir Ticaret Borsası fonlarından KGF’nin anlaşma sağladığı Denizbank’a Borsa üyesi işletmelere kullandırılmak üzere 400 bin TL tutarında daha bir kaynak aktarılarak 1'e 10 kaldıraçlı 4.000.000 TL olarak nefes kredisi kullanımına açıldı. Bu 4 milyon TL, TOBB'un Nevşehir Ticaret Borsası adına verdiği tahsile 6 milyon daha ekleyerek 10 milyon TL'ye ulaşacağını dile getirdi.

 

Başkan Salaş, TOBB’un başlattığı bu çalışmaya ve Cumhurbaşkanlığımızın başlattığı bu desteğe Nevşehir Ticaret Borsası olarakta bir nebze olsun bu çorbada bizimde tuzumuz var, desteğimiz var demek adına bu çalışmaları canı gönülden yapmaya çalışıyoruz. Bütün üyelerimizin bundan faydalanmasını istiyoruz. Zira, şartları çok uygun ve bunu değerlendirmelerini talep ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.