Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ticaret Odası ve Borsa'sı Seçimleri Ertelendi

GÜNCEL 25.09.2017 - 08:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ticaret Odası ve Borsa'sı Seçimleri Ertelendi

Tüm oda ve borsaların, ekim ayında başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimleri, 2018'in Nisan ayına ertelendi.
  Tüm oda ve borsaların, ekim ayında başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimleri, 2018'in Nisan ayına ertelendi.   Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.   Buna göre, tüm oda ve borsaların bu yılın ekimde başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimlerinin gelecek yıl nisan ayında yapılması, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ilgili yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.
Tüm oda ve borsaların, ekim ayında başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimleri, 2018'in Nisan ayına ertelendi.

 

Tüm oda ve borsaların, ekim ayında başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimleri, 2018'in Nisan ayına ertelendi.

 

Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

Buna göre, tüm oda ve borsaların bu yılın ekimde başlayıp kasımda tamamlanması gereken organ seçimlerinin gelecek yıl nisan ayında yapılması, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ilgili yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.