Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 5 Yıldızlı Oda Statüsünü Korudu

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2016 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 5 Yıldızlı Oda Statüsünü Korudu

  2006 yılında ilk 35 oda arasına girerek Akredite Oda Belgesini alan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2015 yılında geçirdiği 3. belge yenileme denetimini de başarı ile atlatarak Ankara’da düzenlenen ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci , TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle belgesini yeniledi. EUROCHAMBRES ve İngiltere Ticaret Odası (British Chamber of Commerce) işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamalarını dikkate alarak geliştirilen Oda Akreditasyon Sistemi Odaların hizmet kalitesini artırmak amacı ile oluşturulmuştur. Törende belgeyi Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız M.Arif PARMAKSIZ ; “Oda olarak her zaman birinci önceliğimiz üye memnuniyeti oldu, bu amaçla oluşturulmuş bir sistem olan Oda Akreditasyon Sistemine bizde dahil olduk ve 2006 yılında ilk 35 Oda arasına girerek belgemizi aldık. 2009 , 2012 ve 2015 yılında geçirdiğimiz ve bağımsız denetmenlerce yapılan denetimlerde belgemizi yenilemeye hak kazanarak 5 yıldızlı Oda olmaya ve statümüzü korumaya devam ettik. Biz Yönetim Kurulu olarak beş yıldızlı Oda olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çünkü 5 Yıldızlı Oda demek üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesinin artırılması demek , aldığı belgelerin uluslar arası geçerliliğinin olması demek , yalnızca belirli günlerde değil sürekli üyeyi hatırlamak demek. Yapılan denetimlerde de bunun böyle olduğunun bağımsız bir denetmence görülmesi ve onaylanması bizim en büyük mutluluğumuzdur.Bu belgeyi almak kadar geçerliliğini korumak ta önemli o yüzden meslek komitelerimizden , meclisimize , yönetim kurulumuzdan personelimize kadar bütün organlarımız bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek ,Bu belgenin alınmasında emeği geçen Akreditasyon İzleme Komitesinde görevli bütün üyelere ve personele teşekkür etti. Törende konuşan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise ;sertifika alan oda ve borsaların sayısının 233'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiğini dile getirerek, "Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233'ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi bu" şeklinde konuştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen Akreditasyon Sertifika Töreni'nde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci, ahilik sisteminde üretimin belirli koşullara tabi tutulduğunu, bunlara uymayanların ise ticaret yapamadığını anlattı.
 

2006 yılında ilk 35 oda arasına girerek Akredite Oda Belgesini alan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2015 yılında geçirdiği 3. belge yenileme denetimini de başarı ile atlatarak Ankara’da düzenlenen ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci , TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle belgesini yeniledi. EUROCHAMBRES ve İngiltere Ticaret Odası (British Chamber of Commerce) işbirliği çerçevesinde İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamalarını dikkate alarak geliştirilen Oda Akreditasyon Sistemi Odaların hizmet kalitesini artırmak amacı ile oluşturulmuştur.

Törende belgeyi Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız M.Arif PARMAKSIZ ; “Oda olarak her zaman birinci önceliğimiz üye memnuniyeti oldu, bu amaçla oluşturulmuş bir sistem olan Oda Akreditasyon Sistemine bizde dahil olduk ve 2006 yılında ilk 35 Oda arasına girerek belgemizi aldık. 2009 , 2012 ve 2015 yılında geçirdiğimiz ve bağımsız denetmenlerce yapılan denetimlerde belgemizi yenilemeye hak kazanarak 5 yıldızlı Oda olmaya ve statümüzü korumaya devam ettik. Biz Yönetim Kurulu olarak beş yıldızlı Oda olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çünkü 5 Yıldızlı Oda demek üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesinin artırılması demek , aldığı belgelerin uluslar arası geçerliliğinin olması demek , yalnızca belirli günlerde değil sürekli üyeyi hatırlamak demek. Yapılan denetimlerde de bunun böyle olduğunun bağımsız bir denetmence görülmesi ve onaylanması bizim en büyük mutluluğumuzdur.Bu belgeyi almak kadar geçerliliğini korumak ta önemli o yüzden meslek komitelerimizden , meclisimize , yönetim kurulumuzdan personelimize kadar bütün organlarımız bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek ,Bu belgenin alınmasında emeği geçen Akreditasyon İzleme Komitesinde görevli bütün üyelere ve personele teşekkür etti.

Törende konuşan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise ;sertifika alan oda ve borsaların sayısının 233'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiğini dile getirerek, "Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233'ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi bu" şeklinde konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen Akreditasyon Sertifika Töreni'nde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci, ahilik sisteminde üretimin belirli koşullara tabi tutulduğunu, bunlara uymayanların ise ticaret yapamadığını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.