Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Ayakkabı Yardımı

NEVŞEHİR 21.10.2016 - 18:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Ayakkabı Yardımı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen kışlık bot dağıtımı törenine, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Babaoğlu, Serhat Cantekin, Habil Uluer ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir katıldı.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, yaptığı konuşmada bu yıl da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtımı yaptıklarını söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yardım yapıldığını anlatan Parmaksız, “Bu kapsamda her sene olduğu gibi, içinde bulunduğumuz 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda da ilköğretim okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin ve vatanımızın geleceği olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız.” dedi.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise, her yıl düzenli olarak öğrencilere destek sağlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ve yöneticilerine teşekkür etti.  
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen kışlık bot dağıtımı törenine, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Babaoğlu, Serhat Cantekin, Habil Uluer ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir katıldı.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, yaptığı konuşmada bu yıl da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtımı yaptıklarını söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yardım yapıldığını anlatan Parmaksız, “Bu kapsamda her sene olduğu gibi, içinde bulunduğumuz 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda da ilköğretim okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin ve vatanımızın geleceği olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız.” dedi.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise, her yıl düzenli olarak öğrencilere destek sağlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.