Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Toki'de En Gözde Mekan Caraone

NEVŞEHİR 11.06.2017 - 19:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Toki'de En Gözde Mekan Caraone

Nevşehir TOKİ’de öğrencilerin en gözde mekanı Caraone Cafe oldu.
Nevşehir TOKİ’de öğrencilerin en gözde mekanı Caraone Cafe oldu.   Caraone Cafe işletmecisi Yasin Burunkaya “ Nevşehir’de hem restaurant hem pastane hemde cafenin bir aradan buluşturmak için çok büyük emeklerle böyle bir mekanı açmaya karar verdim. Tecrübeli usta ve garsonlarımızla özel günlerde organizasyonlarda mekanımızda  insanları ağırlamakta gurur duyuyoruz. Kuru ve yaş pasta çeşitleri, tatlı çeşitleri, börek çeşitleri, gözleme ve kahvaltı menülerimizle, Kahvaltılar,Aparatifler, Burger & Sandviçler, Ana Yemekler,Izgaralar, Pizzalar, Pide & Lahmacun, Salatalar, waffle çeşitleri ile hizmet veriyoruz. Özel günlerde kutlamalar ve toplantılar için cafemiz kullanılabilir. Mutlaka herkesi cafemizi görmeye davet ediyorum dedi.   ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ HİZMET Nevşehir'de faaliyet gösteren ve damak tadı ürünleri ile her kesimin beğenisini kazanan Caraone Cafenin bir diğer özelliği ise Bar kısmının gerçekten bir caraone’dan olması tabiî ki müşterilerin ilgisini çekiyor. Güler yüzlü, Sadece gıda sektörü değil her sektörde kaliteli hizmeti sunan Caraone Cafe  her kesimin gelip dinleneceği , rahatlıkça toplantılar yapabileceği bir mekan olarak Nevşehirlilerin hizmetine açılmış durumda….   CARAONE CAFE Adres:  2000 Evler Mahallesi Şehit Musa Taşdemir Sok. No:27 Nevşehir Rezervasyon  Telefon            :  0 384 215 0315 Cep Telefon                           :  0 536 060 0315    
Nevşehir TOKİ’de öğrencilerin en gözde mekanı Caraone Cafe oldu.

Nevşehir TOKİ’de öğrencilerin en gözde mekanı Caraone Cafe oldu.

 

Caraone Cafe işletmecisi Yasin Burunkaya “ Nevşehir’de hem restaurant hem pastane hemde cafenin bir aradan buluşturmak için çok büyük emeklerle böyle bir mekanı açmaya karar verdim. Tecrübeli usta ve garsonlarımızla özel günlerde organizasyonlarda mekanımızda  insanları ağırlamakta gurur duyuyoruz. Kuru ve yaş pasta çeşitleri, tatlı çeşitleri, börek çeşitleri, gözleme ve kahvaltı menülerimizle, Kahvaltılar,Aparatifler, Burger & Sandviçler, Ana Yemekler,Izgaralar, Pizzalar, Pide & Lahmacun, Salatalar, waffle çeşitleri ile hizmet veriyoruz. Özel günlerde kutlamalar ve toplantılar için cafemiz kullanılabilir. Mutlaka herkesi cafemizi görmeye davet ediyorum dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ HİZMET

Nevşehir'de faaliyet gösteren ve damak tadı ürünleri ile her kesimin beğenisini kazanan Caraone Cafenin bir diğer özelliği ise Bar kısmının gerçekten bir caraone’dan olması tabiî ki müşterilerin ilgisini çekiyor. Güler yüzlü, Sadece gıda sektörü değil her sektörde kaliteli hizmeti sunan Caraone Cafe  her kesimin gelip dinleneceği , rahatlıkça toplantılar yapabileceği bir mekan olarak Nevşehirlilerin hizmetine açılmış durumda….

 

CARAONE CAFE

Adres:  2000 Evler Mahallesi Şehit Musa Taşdemir Sok. No:27 Nevşehir

Rezervasyon  Telefon            :  0 384 215 0315

Cep Telefon                           :  0 536 060 0315

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.