Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir TÜGVA'dan Genç Türkiye Kongresi Çalıştayı

NEVŞEHİR 17.03.2017 - 20:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir TÜGVA'dan Genç Türkiye Kongresi Çalıştayı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Genç Türkiye Kongresi Nevşehir çalıştayı yapıldı.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Genç Türkiye Kongresi Nevşehir çalıştayı yapıldı.   TÜGVA Genel Merkezinin toplumsal sorunlara gençlerin bakış açısını ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediği liselerarası Genç Türkiye Kongresi Nevşehir çalıştayı Göre Kasabası Düğün Salonunda yapıldı.   TÜGVA Nevşehir Lise Koordinatörlüğünün Nevşehir merkezde bulunan liseleri ziyaret ederek tanıtımını yaptığı projeye 11 lise başvuru yaparak bu liselerden toplam 176 öğrenci katıldı.   Öğrenciler çalıştay öncesi ‘Toplumsal Rollerimiz’, ‘Özgürlük mü Adalet mi ?’, ‘Gündelik Hayatta Doğruluk’, ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’, ‘Popüler Kültür’, ‘Bilgi Kaynaklarımızın sorgulanması’, ‘Çevre ve Doğa Bilinci’ ile ‘Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele’ başlıklı 8 ayrı temadan seçim yaparak sunumlarını hazırladılar. Mimar Göre Düğün Salonunda, 8 ayrı konu başlığında fikirlerini çekinmeden dile getiren gençlere TÜGVA Nevşehir’in belirlediği konularında 8 moderatör eşlik etti.   Çalıştaya Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'de katıldı.   Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Hüsamettin ELLİALTI ''Yeni Nesil Gençlik Hareketi'' mottosuyla yola çıkan  Türkiye Gençlik Vakfı olarak ; varlık sebebimizi,  ruhunu İslamın özünden ; edebini ve ahlakını Efendimiz Aleyhisselatü vesselamın nurundan ; karakterini ve cesaretini Ecdadından aldığı ilhamla teşekkül ettiren ; asrın gerçeğine hakikat zırhını kuşanarak, yeniden şekil verecek olan ;özlenen ve beklenen bir gençliğin inşası olarak tanımlıyoruz. Bugün hem milletimiz hem de ümmetin bekası ve refahı için; bir fikir ortaya koymanın, çözümün parçası olmanın heyecanını yaşayacaksınız. bu süreçte sarf ettiğiniz her bir kelime bizim için çok anlamlı , kıymetli ve Bereketli  olmasını , çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. diye konuştu.  
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Genç Türkiye Kongresi Nevşehir çalıştayı yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Genç Türkiye Kongresi Nevşehir çalıştayı yapıldı.

 

TÜGVA Genel Merkezinin toplumsal sorunlara gençlerin bakış açısını ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediği liselerarası Genç Türkiye Kongresi Nevşehir çalıştayı Göre Kasabası Düğün Salonunda yapıldı.

 

TÜGVA Nevşehir Lise Koordinatörlüğünün Nevşehir merkezde bulunan liseleri ziyaret ederek tanıtımını yaptığı projeye 11 lise başvuru yaparak bu liselerden toplam 176 öğrenci katıldı.

 

Öğrenciler çalıştay öncesi ‘Toplumsal Rollerimiz’, ‘Özgürlük mü Adalet mi ?’, ‘Gündelik Hayatta Doğruluk’, ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’, ‘Popüler Kültür’, ‘Bilgi Kaynaklarımızın sorgulanması’, ‘Çevre ve Doğa Bilinci’ ile ‘Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele’ başlıklı 8 ayrı temadan seçim yaparak sunumlarını hazırladılar. Mimar Göre Düğün Salonunda, 8 ayrı konu başlığında fikirlerini çekinmeden dile getiren gençlere TÜGVA Nevşehir’in belirlediği konularında 8 moderatör eşlik etti.

 

Çalıştaya Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'de katıldı.

 

Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Hüsamettin ELLİALTI ''Yeni Nesil Gençlik Hareketi'' mottosuyla yola çıkan  Türkiye Gençlik Vakfı olarak ; varlık sebebimizi,  ruhunu İslamın özünden ; edebini ve ahlakını Efendimiz Aleyhisselatü vesselamın nurundan ; karakterini ve cesaretini Ecdadından aldığı ilhamla teşekkül ettiren ; asrın gerçeğine hakikat zırhını kuşanarak, yeniden şekil verecek olan ;özlenen ve beklenen bir gençliğin inşası olarak tanımlıyoruz. Bugün hem milletimiz hem de ümmetin bekası ve refahı için; bir fikir ortaya koymanın, çözümün parçası olmanın heyecanını yaşayacaksınız. bu süreçte sarf ettiğiniz her bir kelime bizim için çok anlamlı , kıymetli ve Bereketli  olmasını , çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.