Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Türk Eğitim- Sen Ne Yapmaya Çalışıyor ?

EĞİTİM 25.09.2016 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Türk Eğitim- Sen Ne Yapmaya Çalışıyor ?

Nevşehir’in en etkin sendikası olan Nevşehir Türk Eğitim Sen, son zamanlarda tekelcilik hakim oldu iddiaları lie gündemde.
Nevşehir’in en etkin sendikası olan Nevşehir Türk Eğitim Sen, son zamanlarda tekelcilik hakim oldu iddiaları ile gündemde.     Nevşehir MHP’de Milletvekili adayı olduktan sonra yerini Tayfur Urgenç’e bırakan Mustafa Uğur her şeyi ben bilirim ben yaparım edası ile çalışmalarına devam ediyor.     Bir zamanların eylem sendikası olan Türk Eğitim Sen, adeta küskünler gurubu haline geldi.     Mustafa Uğur’u yeniden sendika başkanı yapmak için sendikanın Nevşehir Şubesini yeniden kapatıp açanlar mertlik , dürüstlük hatta adalet denince edebiyat yapmaya devam ediyorlar.       İddia edilen olaya göre Tayfur Urgenç haksız şekilde başkanlık görevinden alındı böyle bir olay yoksa Neden Türk Eğitim-sen Başkanlığını bir dönem yapan Tayfur Urgenç sendikayla o dönemki gibi ilgilenmiyor   Mustafa Uğur’u yeniden başkan yapmak için milletvekili seçimi sonrası  Nevşehir Türk Eğitim Şubesini kapatıp açtınız mı ? Neden seçim yaparak yada mevcut Tayfur Urgenç yönetimi ile devam etmediniz ?     Mazlumların, zorda kalanların hakkını savunan gibi bir dusturun bir zamanlar baş tacı edildiği sendikada artık yer verilmemesi, başka sendikalara ayrılışların, kayışların ve küskünlüğün sebebi bu olabilir mi ?     Türkiye’de dahi açıklamaları ile ses getiren sendikanın, ne zaman varlığını eski günlerdeki gibi htireceği ise merak konusu.     Dün gece basın ile yemekli buluşma yapan Türk Eğitim-sen'i protesto etmek ve inandırıcılıklarını kaybettiği için Lale Haber sahibi Can Taşkın’ın çağrılmasına rağmen katılmadığı toplantıda ;     Eğitimin ilerlemesi için çaba gösterecek olan bir sendikanın adeta basın mensubu ve dedektif gibi çalışarak kendi haber sitesini kurup Nevşehirdeki basın mensuplarına siz işinizi yapamıyorsunuz der gibi yayın yapmasına Nevşehir’de hiçbir basın mensubunun sesinin çıkmaması dikkatlerden kaçmıyor.   Eğitimin ilerlemesi için çalışması gereken sendikanın önce eğitim ile ilgilenmesi gerekmiyormu ?    Türk Eğitim-sen Nevşehir Üniversitesinde tutturmuş bir Bülbül aşağı Bülbül yukarı denilip duruluyor acaba bu Üniversitede her şey Bülbül mü eğer her şey Bülbülse siz niye sendikalısınız Bülbüle bağlanın gitsin yoksa Birilerinin yok yere iş sahibi olmasına Bülbül engel olduda siz ondan mı Bülbül düşmanı oldunuz.   Bu haberden sonra Lale Haber düşmanlığı da yaparsınız siz şimdi  Lütfen bir karar verin. Ya siyaset yapın ya gelin gazetecilik yapın yada Nevşehir’de eğitime yön veren aydınlar olun. Basın olmayı seçtiyseniz yine kendi haber sitenizden bu habere cevap verin.   
Nevşehir’in en etkin sendikası olan Nevşehir Türk Eğitim Sen, son zamanlarda tekelcilik hakim oldu iddiaları lie gündemde.

Nevşehir’in en etkin sendikası olan Nevşehir Türk Eğitim Sen, son zamanlarda tekelcilik hakim oldu iddiaları ile gündemde.

 

 

Nevşehir MHP’de Milletvekili adayı olduktan sonra yerini Tayfur Urgenç’e bırakan Mustafa Uğur her şeyi ben bilirim ben yaparım edası ile çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Bir zamanların eylem sendikası olan Türk Eğitim Sen, adeta küskünler gurubu haline geldi.

 

 

Mustafa Uğur’u yeniden sendika başkanı yapmak için sendikanın Nevşehir Şubesini yeniden kapatıp açanlar mertlik , dürüstlük hatta adalet denince edebiyat yapmaya devam ediyorlar.  

 

 

İddia edilen olaya göre Tayfur Urgenç haksız şekilde başkanlık görevinden alındı böyle bir olay yoksa Neden Türk Eğitim-sen Başkanlığını bir dönem yapan Tayfur Urgenç sendikayla o dönemki gibi ilgilenmiyor

 

Mustafa Uğur’u yeniden başkan yapmak için milletvekili seçimi sonrası  Nevşehir Türk Eğitim Şubesini kapatıp açtınız mı ? Neden seçim yaparak yada mevcut Tayfur Urgenç yönetimi ile devam etmediniz ?

 

 

Mazlumların, zorda kalanların hakkını savunan gibi bir dusturun bir zamanlar baş tacı edildiği sendikada artık yer verilmemesi, başka sendikalara ayrılışların, kayışların ve küskünlüğün sebebi bu olabilir mi ?

 

 

Türkiye’de dahi açıklamaları ile ses getiren sendikanın, ne zaman varlığını eski günlerdeki gibi htireceği ise merak konusu.

 

 

Dün gece basın ile yemekli buluşma yapan Türk Eğitim-sen'i protesto etmek ve inandırıcılıklarını kaybettiği için Lale Haber sahibi Can Taşkın’ın çağrılmasına rağmen katılmadığı toplantıda ;

 

 

Eğitimin ilerlemesi için çaba gösterecek olan bir sendikanın adeta basın mensubu ve dedektif gibi çalışarak kendi haber sitesini kurup Nevşehirdeki basın mensuplarına siz işinizi yapamıyorsunuz der gibi yayın yapmasına Nevşehir’de hiçbir basın mensubunun sesinin çıkmaması dikkatlerden kaçmıyor.

 

Eğitimin ilerlemesi için çalışması gereken sendikanın önce eğitim ile ilgilenmesi gerekmiyormu ? 

 

Türk Eğitim-sen Nevşehir Üniversitesinde tutturmuş bir Bülbül aşağı Bülbül yukarı denilip duruluyor acaba bu Üniversitede her şey Bülbül mü eğer her şey Bülbülse siz niye sendikalısınız Bülbüle bağlanın gitsin yoksa Birilerinin yok yere iş sahibi olmasına Bülbül engel olduda siz ondan mı Bülbül düşmanı oldunuz.

 

Bu haberden sonra Lale Haber düşmanlığı da yaparsınız siz şimdi  Lütfen bir karar verin. Ya siyaset yapın ya gelin gazetecilik yapın yada Nevşehir’de eğitime yön veren aydınlar olun. Basın olmayı seçtiyseniz yine kendi haber sitenizden bu habere cevap verin. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.