Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları gündem oluşturdu

SİYASET 16.12.2019 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Ülkü Ocakları gündem oluşturdu

Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını elinde bulunduran Ülkü Ocakları, il genelinde akşam saatlerinde düzenlediği videolu tanıtım ile gündem oluşturdu.
  Hizmet binasında ve üniversite de yapılan faaliyetleri konu alan bu 4 video paylaşım rekoru kırarak 130 bin kişiye erişimi sağlandı. Sosyal medyada gün boyu dolaşan bu videolara “Bozkurtlar” etiketi yapıldı. Bu etkilet üzerinden paylaşın bu muhteşem videolardan 98 bin izlenim elde edildi.   İl genelinde başlatılan bu faaliyet hakkında görüşlerini dile getiren ocak Başkanı Ali Türker, yaklaşık 1 haftadır üzerinde çalışmalar yaptığımız 4 adet videomuzun tamamlayıp sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunduk. Videolarımız kısa sürece çığ gibi büyüyerek 130 bin erişe ulaştı. Bu erişimler yolu ile de 98 bin izlenme elde ettik. Videolarımızda ana temamız Ocağımızın faaliyetlerini görsel bir şölen şeklinde vatandaşlara aktarmaktı. Çok şükür amacımıza ulaştık. Konu hakkında şahsıma ve yönetimime olumlu yüzlerce dönüş oldu.  Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimiz sunarım.” dedi.
Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasını elinde bulunduran Ülkü Ocakları, il genelinde akşam saatlerinde düzenlediği videolu tanıtım ile gündem oluşturdu.

 

Hizmet binasında ve üniversite de yapılan faaliyetleri konu alan bu 4 video paylaşım rekoru kırarak 130 bin kişiye erişimi sağlandı. Sosyal medyada gün boyu dolaşan bu videolara “Bozkurtlar” etiketi yapıldı. Bu etkilet üzerinden paylaşın bu muhteşem videolardan 98 bin izlenim elde edildi.

 

İl genelinde başlatılan bu faaliyet hakkında görüşlerini dile getiren ocak Başkanı Ali Türker, yaklaşık 1 haftadır üzerinde çalışmalar yaptığımız 4 adet videomuzun tamamlayıp sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunduk. Videolarımız kısa sürece çığ gibi büyüyerek 130 bin erişe ulaştı. Bu erişimler yolu ile de 98 bin izlenme elde ettik. Videolarımızda ana temamız Ocağımızın faaliyetlerini görsel bir şölen şeklinde vatandaşlara aktarmaktı. Çok şükür amacımıza ulaştık. Konu hakkında şahsıma ve yönetimime olumlu yüzlerce dönüş oldu.  Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimiz sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.