Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları İftar Yemeği Düzenledi

NEVŞEHİR 13.06.2018 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları İftar Yemeği Düzenledi

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yaklaşık 900 kişinin katıldığı iftar yemeği Kapadokya Park’ta düzenlendi
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programını yoğun bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.   Ürgüp yolu üzerinde ki Kapadokya Park’ta gerçekleştirilen iftar programına,  Milliyetçi hareket partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol ve Fazlı Koç, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, İl Genel Meclis üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici’nin yanı sıra çok sayıda basın mensubu ile 900’e yakın vatandaş katılım gösterdi.   İftar öncesinde, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan faaliyetlerin ve mülk edinme kampanyasının yer aldığı slayt gösterisi misafirlere izletildi. Büyük beğeni toplayan gösterinin ardından Başkan Ali Türker, günün anlam ve önemini anlatan konuşmada bulundu. Konuşmanın ardından ise canlı müzik eşliğinde katılımcılar iftarını açtı.   “Bu seçim çok önemli”   Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol ise yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinin ülke için ne kadar önemli olduğuna değinerek, Ülkücü kadroların bu ülkeyi yönetmeye her daim hazır olduğuna vurgu yaptı.   Varol programdan sonra İl Ocak Başkanı Ali Türker ile birlikte misafirlere desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.   “Tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin”   Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker program sonunda yaptığı teşekkür açıklamasında da programa gösterilen ilgi ve alakadan dolayı katılımcılara teşekkürlerini iletti.   “Allah tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, yaptığımız iftarları ve bağışları kabul eylesin.” Diyerek sözlerine devam eden İl Başkanı Ali Türker açıklamasının devamında, “Bolluk ve bereket ayı olan, rahmet ve mağfiret sağanak sağanak yağdığı Ramazan ayının sonuna geldik. Oruçla geçirdiğimiz bir günün sonunda oturduğumuz iftar sofrası gibi, her gününü oruçla geçirdiğimiz Ramazan’ın sonunda bizleri bekleyen Bayram günleri de; sabrın sonundaki selameti, sıkıntının ardındaki ferahlığı, zorluğun peşindeki kolaylığı anlatıyor. Allah-u Teâla’dan Ramazan Bayramı’nın madden olduğu gibi manen ve kalben de bir araya gelmemize vesile olmasını niyaz ediyorum. Şimdiden bayramımız mübarek olsun.” şeklinde konuştu.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yaklaşık 900 kişinin katıldığı iftar yemeği Kapadokya Park’ta düzenlendi

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programını yoğun bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Ürgüp yolu üzerinde ki Kapadokya Park’ta gerçekleştirilen iftar programına,  Milliyetçi hareket partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol ve Fazlı Koç, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, İl Genel Meclis üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici’nin yanı sıra çok sayıda basın mensubu ile 900’e yakın vatandaş katılım gösterdi.

 

İftar öncesinde, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan faaliyetlerin ve mülk edinme kampanyasının yer aldığı slayt gösterisi misafirlere izletildi. Büyük beğeni toplayan gösterinin ardından Başkan Ali Türker, günün anlam ve önemini anlatan konuşmada bulundu. Konuşmanın ardından ise canlı müzik eşliğinde katılımcılar iftarını açtı.

 

“Bu seçim çok önemli”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol ise yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinin ülke için ne kadar önemli olduğuna değinerek, Ülkücü kadroların bu ülkeyi yönetmeye her daim hazır olduğuna vurgu yaptı.

 

Varol programdan sonra İl Ocak Başkanı Ali Türker ile birlikte misafirlere desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

“Tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin”

 

Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker program sonunda yaptığı teşekkür açıklamasında da programa gösterilen ilgi ve alakadan dolayı katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 

“Allah tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, yaptığımız iftarları ve bağışları kabul eylesin.” Diyerek sözlerine devam eden İl Başkanı Ali Türker açıklamasının devamında, “Bolluk ve bereket ayı olan, rahmet ve mağfiret sağanak sağanak yağdığı Ramazan ayının sonuna geldik. Oruçla geçirdiğimiz bir günün sonunda oturduğumuz iftar sofrası gibi, her gününü oruçla geçirdiğimiz Ramazan’ın sonunda bizleri bekleyen Bayram günleri de; sabrın sonundaki selameti, sıkıntının ardındaki ferahlığı, zorluğun peşindeki kolaylığı anlatıyor. Allah-u Teâla’dan Ramazan Bayramı’nın madden olduğu gibi manen ve kalben de bir araya gelmemize vesile olmasını niyaz ediyorum. Şimdiden bayramımız mübarek olsun.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.