Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları Kandil Simidi Dağıttı

NEVŞEHİR 23.03.2018 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları Kandil Simidi Dağıttı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl ve ilçe Başkanlıklarına bağlı birimler üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla il genelinde kandil simidi dağıttı.
  Esnaf, kamu, kurum ve kuruluşların yanı sıra yatsı namazının ardından cami çıkışlarında kandil simidi dağıtan Ülkücülere büyük ilgi gösterildi.   Nevşehir merkez ve ilçelerinde 4 bine yakın kandil simidi dağıtıldığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi olan Regaip Kandilini idrak ederek bir kez daha üç aylara ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Regaip Kandili nedeniyle Nevşehir il Merkezi ve ilçelerinde kandil simidi dağıttık. Ülkü Ocakları olarak Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramlarda bulunduk. Mübarek günler içerisinde farklı bir yere sahip, Ramazan ayının müjdecisi olan Regaip Kandilinin tüm hemşerilerimize ve Müslüman alemine bereket, huzur ve sağlık getirmesini  yüce Allah’tan niyaz ederiz. Allah hayrımızı kabul eylesin” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl ve ilçe Başkanlıklarına bağlı birimler üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla il genelinde kandil simidi dağıttı.

 

Esnaf, kamu, kurum ve kuruluşların yanı sıra yatsı namazının ardından cami çıkışlarında kandil simidi dağıtan Ülkücülere büyük ilgi gösterildi.

 

Nevşehir merkez ve ilçelerinde 4 bine yakın kandil simidi dağıtıldığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi olan Regaip Kandilini idrak ederek bir kez daha üç aylara ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Regaip Kandili nedeniyle Nevşehir il Merkezi ve ilçelerinde kandil simidi dağıttık. Ülkü Ocakları olarak Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramlarda bulunduk. Mübarek günler içerisinde farklı bir yere sahip, Ramazan ayının müjdecisi olan Regaip Kandilinin tüm hemşerilerimize ve Müslüman alemine bereket, huzur ve sağlık getirmesini  yüce Allah’tan niyaz ederiz. Allah hayrımızı kabul eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.