Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan 400 günde 612 faaliyet

SİYASET 18.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan 400 günde 612 faaliyet

Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları pandemi öncesinde tam tamında 400 günde 612 faaliyete imza atarak göz doldurdu.
  Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları pandemi öncesinde tam tamında 400 günde 612 faaliyete imza atarak göz doldurdu.   Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı her şart ve durumda eğitim ve kültür faaliyetlerine dur durak bilmeden devam ediyor.   Pandemi dönemi öncesinde ve içerisinde Nevşehir Ülkü Ocakları tam tamına 400 günde sosyal sorumluluk ve eğitim-kültür konularını içeren 612 etkinlik gerçekleştirdi.   Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Bu etkinliklerin tamamında hedefin aynı olduğunu belirterek, Var güçleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.   Gerek madde bağımlılığı ile olan mücadelede, gerek spor faaliyetlerinde, gerek eğitim seminerlerinde gerekse Kur'an öğretimi gibi birbirinden önemli etkinliklerde hedefin tek bir tane dahi olsa o bir genci bilinçlendirmek, bir genci küfürden uzak tutmak olduğunu vurgulayan Ocak Başkanı Türker, “Öncelikle Cenab-ı Allah'ın sayesinde sonra da yöneticilerimiz başta olmak üzere, alanında eğitimli birçok kıymetli gönüldaşımızla bu alanların bir çoğunda şükürler olsun muvaffak olduk.   Geldiğimiz noktada da Allah'ın izni ile pandemi kurallarına riayet ederek bu programların tamamını tekrar edecek ve üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Yaşça ilerlemiş olan vatandaşlarımıza, madden sıkıntı yaşayan öğrencilerimize, ihtiyaçlarını karşılayamayan kıymetli hemşerilerimize pandemi surecinde de desteğimiz devam edecektir.” dedi.   “Zevatlara açık çağrımızdır” Başkan Türker açıklamasının devamında şunlara değindi; “Bizler bu alanlarda kendi şart ve gücümüzle mücadele ederken, eğitimde olmayan spora gelmeyen, mücadeleye destek olmayan, zor günde varlık göstermeyen ama aklı fikri milliyetçi ülkücü harekette olan zevatlara açık çağrımızdır; gittiğiniz yerin yenisi olun. İnandığımız ve bağlılıkla yücelttiğimiz davamızdan kirli ellerinizi ve riaya bulaşmış dillerinizi çekin.  Çekin ki bizde eğitim ve kültür faaliyetlerimize devam edelim. Ana eksenimizde hizmet etmeye gayret edelim. Kırmızı çizgimiz davamız, liderimiz ve kutlu dergâhmızdır. Allah davası için verdiğimiz bu kutlu mücadelede "Önce ülkem ve milletim" sözünün sahibi ve tek liderimiz ile kutlu davamıza dil uzatma hadsizliğinde bulunanlar bilsinler ki Ülkü Ocakları kanarya severler derneği değildir. Bize taş atana gül atma gibi bir gayemiz de yoktur! Geçmişte ettiğiniz hizmetler bugün size seviyesizleşme hakkı vermez. Sosyal medya üzerinden adabını bozan herkes bilsin ki; karşılarında inanmış bir gençliğin kadife ile sarılmış demir yumruğunu bulacaktır.   Derdimiz ve meramımız İslam ahlâkı üzere bir gençlik, Türklük gurur ve şuuru üste bir nesil yetiştirebilmektir.Hedefimizden, Kızıl Elma'mızdan ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz. Ve bir gün mutlaka küfürün dimağına Türklük bedenine girmiş İslam ruhunun şuurunu işleyeceğiz!”  
Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları pandemi öncesinde tam tamında 400 günde 612 faaliyete imza atarak göz doldurdu.

 

Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasını elinde bulunduran Nevşehir Ülkü Ocakları pandemi öncesinde tam tamında 400 günde 612 faaliyete imza atarak göz doldurdu.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı her şart ve durumda eğitim ve kültür faaliyetlerine dur durak bilmeden devam ediyor.

 

Pandemi dönemi öncesinde ve içerisinde Nevşehir Ülkü Ocakları tam tamına 400 günde sosyal sorumluluk ve eğitim-kültür konularını içeren 612 etkinlik gerçekleştirdi.

 

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Bu etkinliklerin tamamında hedefin aynı olduğunu belirterek, Var güçleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

Gerek madde bağımlılığı ile olan mücadelede, gerek spor faaliyetlerinde, gerek eğitim seminerlerinde gerekse Kur'an öğretimi gibi birbirinden önemli etkinliklerde hedefin tek bir tane dahi olsa o bir genci bilinçlendirmek, bir genci küfürden uzak tutmak olduğunu vurgulayan Ocak Başkanı Türker, “Öncelikle Cenab-ı Allah'ın sayesinde sonra da yöneticilerimiz başta olmak üzere, alanında eğitimli birçok kıymetli gönüldaşımızla bu alanların bir çoğunda şükürler olsun muvaffak olduk.

 

Geldiğimiz noktada da Allah'ın izni ile pandemi kurallarına riayet ederek bu programların tamamını tekrar edecek ve üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Yaşça ilerlemiş olan vatandaşlarımıza, madden sıkıntı yaşayan öğrencilerimize, ihtiyaçlarını karşılayamayan kıymetli hemşerilerimize pandemi surecinde de desteğimiz devam edecektir.” dedi.

 

“Zevatlara açık çağrımızdır”

Başkan Türker açıklamasının devamında şunlara değindi; “Bizler bu alanlarda kendi şart ve gücümüzle mücadele ederken, eğitimde olmayan spora gelmeyen, mücadeleye destek olmayan, zor günde varlık göstermeyen ama aklı fikri milliyetçi ülkücü harekette olan zevatlara açık çağrımızdır; gittiğiniz yerin yenisi olun. İnandığımız ve bağlılıkla yücelttiğimiz davamızdan kirli ellerinizi ve riaya bulaşmış dillerinizi çekin.  Çekin ki bizde eğitim ve kültür faaliyetlerimize devam edelim. Ana eksenimizde hizmet etmeye gayret edelim. Kırmızı çizgimiz davamız, liderimiz ve kutlu dergâhmızdır. Allah davası için verdiğimiz bu kutlu mücadelede "Önce ülkem ve milletim" sözünün sahibi ve tek liderimiz ile kutlu davamıza dil uzatma hadsizliğinde bulunanlar bilsinler ki Ülkü Ocakları kanarya severler derneği değildir. Bize taş atana gül atma gibi bir gayemiz de yoktur! Geçmişte ettiğiniz hizmetler bugün size seviyesizleşme hakkı vermez. Sosyal medya üzerinden adabını bozan herkes bilsin ki; karşılarında inanmış bir gençliğin kadife ile sarılmış demir yumruğunu bulacaktır.

 

Derdimiz ve meramımız İslam ahlâkı üzere bir gençlik, Türklük gurur ve şuuru üste bir nesil yetiştirebilmektir.Hedefimizden, Kızıl Elma'mızdan ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz. Ve bir gün mutlaka küfürün dimağına Türklük bedenine girmiş İslam ruhunun şuurunu işleyeceğiz!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.