Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan okuma kampanyası

NEVŞEHİR 01.06.2019 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan okuma kampanyası

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından “Kitap Okumak Oruç Bozmaz” sloganı ile kitap okuma kampanyası başlatıldı.
  Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de en büyük gençlik harekatına öncülük eden Ülkü Ocakları, gençlerin kitap okumaya yönelmesi adına önemli bir projeye imza atıyor. “Kitap Okumak Oruç Bozmaz” sloganı ile Ramazan ayının başından bu yana okuma kampanyası düzenlendi.    Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker önderliğinde başlatılan bu kampanya şimdilerde sosyal medyada bir zincir halksı şeklinde yayıldı. Gençler kitap okuduğu esnada video çekerek kitap okumanın öneminden söz edip “Kitap Okumaz Oruç Bozmaz” sloganını tekrarlıyor.    Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Yüce Dinimiz İslam da okumaya büyük önem  verilmiştir. Nitekin Kur’an-ı  Kerim’in de insanoğluna ilk emri ‘oku’ olmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile tüm gençlerimizi en büyük eksikliğimiz olan kitap okumaya davet ettik. Bu anlamda ‘Kitap Okumak Oruç Bozmaz’ sloganı ile bir kampanya başlattık.  Kampanyamız Ramazan ayının başından beridir devam etmektedir. Günlerdir süre gelen çalışmamızın meyvelerini ramazanın son günlerine doğru almaya başladık. Gençlerimiz kitap okumaya ciddi derece yöneldi. Hatta okuma sevinci sosyal medyayla taçlandı. Bir zincir halkası şeklinde kampanyamız video şeklinde yayıldı. Böylesine önemli bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başlatmış olduğumuzu bu önemli kampanyaya herkesi davet ediyoruz” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından “Kitap Okumak Oruç Bozmaz” sloganı ile kitap okuma kampanyası başlatıldı.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de en büyük gençlik harekatına öncülük eden Ülkü Ocakları, gençlerin kitap okumaya yönelmesi adına önemli bir projeye imza atıyor. “Kitap Okumak Oruç Bozmaz” sloganı ile Ramazan ayının başından bu yana okuma kampanyası düzenlendi. 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker önderliğinde başlatılan bu kampanya şimdilerde sosyal medyada bir zincir halksı şeklinde yayıldı. Gençler kitap okuduğu esnada video çekerek kitap okumanın öneminden söz edip “Kitap Okumaz Oruç Bozmaz” sloganını tekrarlıyor. 

 

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Yüce Dinimiz İslam da okumaya büyük önem  verilmiştir. Nitekin Kur’an-ı  Kerim’in de insanoğluna ilk emri ‘oku’ olmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile tüm gençlerimizi en büyük eksikliğimiz olan kitap okumaya davet ettik. Bu anlamda ‘Kitap Okumak Oruç Bozmaz’ sloganı ile bir kampanya başlattık.  Kampanyamız Ramazan ayının başından beridir devam etmektedir. Günlerdir süre gelen çalışmamızın meyvelerini ramazanın son günlerine doğru almaya başladık. Gençlerimiz kitap okumaya ciddi derece yöneldi. Hatta okuma sevinci sosyal medyayla taçlandı. Bir zincir halkası şeklinde kampanyamız video şeklinde yayıldı. Böylesine önemli bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başlatmış olduğumuzu bu önemli kampanyaya herkesi davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.