MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları şaşırtmaya devam ediyor!

NEVŞEHİR 09.08.2019 - 10:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Ülkü Ocakları şaşırtmaya devam ediyor!

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle mehter takımı giyen gençler sokak sokak gezerek gençleri çevreyi korumaya davet etti.
Uyuşturucu maddelere ve bağımlılığına karşı başarılı mücadelesine devam ederken, aynı zamanda çevreye olan duyarlılığı artırmak için gençlerle etkinlikler düzenleyen Nevşehir Ülkü Ocakları, eğitimsel faaliyetlerine ve gençleri sporla geliştirme çalışmalarına hız veriyor.   Türk kültürüne sahip çıkmak, geleneklerimizi unutmamak için içerisinde yöresel kıyafetlerin, develerin ve 'Türk'ün kanadı' atların yer aldığı etkinlikte davul dövdürüp tellal çığırtan Nevşehir Ülkü Ocakları başkanı Ali Türker, "Gençliğimizin çağın bütün tehlikelerinden uzak durması için, sağlıkla yetişmesi için ve bazı unsurların unutturmaya çalıştığı değerlerimize sahip çıkması için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz" dedi.   Gençlere "Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz, vatan haini asla olmaz. Ocağa giden genç çevreci olur, sahipli-sahipsiz tüm hayvanları korur, milletine her anlamda hayırlı birey olur. Siz de ocağımıza gelin, kültürümüze el ele sahip çıkıp ideal yarınlara birlikte ulaşalım," çağrısında bulunan Başkan Türker tüm halkı kültürü koruma konusunda hassasiyete davet etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle mehter takımı giyen gençler sokak sokak gezerek gençleri çevreyi korumaya davet etti.

Uyuşturucu maddelere ve bağımlılığına karşı başarılı mücadelesine devam ederken, aynı zamanda çevreye olan duyarlılığı artırmak için gençlerle etkinlikler düzenleyen Nevşehir Ülkü Ocakları, eğitimsel faaliyetlerine ve gençleri sporla geliştirme çalışmalarına hız veriyor.

 

Türk kültürüne sahip çıkmak, geleneklerimizi unutmamak için içerisinde yöresel kıyafetlerin, develerin ve 'Türk'ün kanadı' atların yer aldığı etkinlikte davul dövdürüp tellal çığırtan Nevşehir Ülkü Ocakları başkanı Ali Türker, "Gençliğimizin çağın bütün tehlikelerinden uzak durması için, sağlıkla yetişmesi için ve bazı unsurların unutturmaya çalıştığı değerlerimize sahip çıkması için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Gençlere "Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz, vatan haini asla olmaz. Ocağa giden genç çevreci olur, sahipli-sahipsiz tüm hayvanları korur, milletine her anlamda hayırlı birey olur. Siz de ocağımıza gelin, kültürümüze el ele sahip çıkıp ideal yarınlara birlikte ulaşalım," çağrısında bulunan Başkan Türker tüm halkı kültürü koruma konusunda hassasiyete davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.