Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları, Ünlüer'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 01.02.2018 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları, Ünlüer'i Ziyaret Etti

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’i makamında ziyaret etti.
  Ülkü Ocakları heyetini kapıda nazik bir şekilde karşılayan Mustafa Ünlüer, ocak faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı.   Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine geldiğinde yönetimde değişikliğine gidildiğini ve güçlü bir kadro ile bu kutlu davayı yöneteceklerini ifade eden Başkan Ali Türker, “Bizimde işimiz gençlik ile ilgili olduğu için sizleri ziyaret etme gereği duyduk. İstişare içerisinde çalışarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak sağlıklı bir nesil için spor yapmalarını hedefliyoruz. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak üyelerimize yönelik her branşta faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlerden de tesislerin kullanımında olsun, sportif faaliyetlerde olsun destek bekliyoruz.” dedi.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, spor yapmak isteyen herkese kapılarının 7 gün 24 saat açık olduğunu belirtti.   Ziyaretin ardından Mustafa Ünlüer , heyete Türk bayraklı rozet hediye etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’i makamında ziyaret etti.

 

Ülkü Ocakları heyetini kapıda nazik bir şekilde karşılayan Mustafa Ünlüer, ocak faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı.

 

Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine geldiğinde yönetimde değişikliğine gidildiğini ve güçlü bir kadro ile bu kutlu davayı yöneteceklerini ifade eden Başkan Ali Türker, “Bizimde işimiz gençlik ile ilgili olduğu için sizleri ziyaret etme gereği duyduk. İstişare içerisinde çalışarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak sağlıklı bir nesil için spor yapmalarını hedefliyoruz. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak üyelerimize yönelik her branşta faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlerden de tesislerin kullanımında olsun, sportif faaliyetlerde olsun destek bekliyoruz.” dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, spor yapmak isteyen herkese kapılarının 7 gün 24 saat açık olduğunu belirtti.

 

Ziyaretin ardından Mustafa Ünlüer , heyete Türk bayraklı rozet hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.