MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocaklarına 7'den 77'ye destek

GÜNCEL 19.12.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocaklarına 7'den 77'ye destek

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de Ülkü Ocakları’nın uyuşturucuya yönelik açtığı savaşa destekler çığ gibi büyüyor.
  “Uyuşturucuya Hayır, Yaşasın Ülkü Ocakları” diyerek çektiği video ile desteğini dile getiren Emirhan ve Kürşad isimli çocuklar, internette de tıklanma rekoru kırıyor. Uyuşturucuya yönelik başlatılan mücadelenin yerinde olduğunu ifade ederek Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker’e teşekkürlerini dile getirdiler. Başkan Türker ise verilen bu destekten ötürü teşekkürlerini dile getirdi.  
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de Ülkü Ocakları’nın uyuşturucuya yönelik açtığı savaşa destekler çığ gibi büyüyor.

 

“Uyuşturucuya Hayır, Yaşasın Ülkü Ocakları” diyerek çektiği video ile desteğini dile getiren Emirhan ve Kürşad isimli çocuklar, internette de tıklanma rekoru kırıyor.

Uyuşturucuya yönelik başlatılan mücadelenin yerinde olduğunu ifade ederek Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker’e teşekkürlerini dile getirdiler.

Başkan Türker ise verilen bu destekten ötürü teşekkürlerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.