Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocaklarından Çok Özel Program

NEVŞEHİR 13.04.2018 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocaklarından Çok Özel Program

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, son günlerde giderek artan uyuşturucu maddeye karşı velileri bilinçlendirmeye hazırlanıyor.
  18 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat 19:30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Damarlarında ki Asil kanı kirletme!’ sloganı ile hazırlanan Türk gencinin madde bağımlılığı ile mücadelesinin anlatılacağı ‘Cehalet’ adlı tiyatro gösterisi yapılacak.   Bu tiyatro gösterisinin toplumu bilinçlendirmek adına çok önemli olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, ‘Damarlarında ki Asil kanı kirletme diyerek uyuşturucuya yönelik verdiğimiz mücadelemize devam ediyoruz.  18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 19:30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ailelerimizi uyuşturucuya karşı bilinçlendirip, çocuklarını uyuşturucudan nasıl uzak tutmak gerektiğini anlatacağız. Çok faydalı bir program olacağını düşünüyoruz. Nevşehir’de herkesi bu anlamlı programa davet ediyorum.’ açıklamasında bulundu.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, son günlerde giderek artan uyuşturucu maddeye karşı velileri bilinçlendirmeye hazırlanıyor.

 

18 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat 19:30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Damarlarında ki Asil kanı kirletme!’ sloganı ile hazırlanan Türk gencinin madde bağımlılığı ile mücadelesinin anlatılacağı ‘Cehalet’ adlı tiyatro gösterisi yapılacak.

 

Bu tiyatro gösterisinin toplumu bilinçlendirmek adına çok önemli olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, ‘Damarlarında ki Asil kanı kirletme diyerek uyuşturucuya yönelik verdiğimiz mücadelemize devam ediyoruz.  18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 19:30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ailelerimizi uyuşturucuya karşı bilinçlendirip, çocuklarını uyuşturucudan nasıl uzak tutmak gerektiğini anlatacağız. Çok faydalı bir program olacağını düşünüyoruz. Nevşehir’de herkesi bu anlamlı programa davet ediyorum.’ açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.