Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir UMKE Erciyes’te Kış Kamp Ve Tatbikatına Katıldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 08:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir UMKE Erciyes’te Kış Kamp Ve Tatbikatına Katıldı

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi(UMKE) Kayseri’de düzenlenen Kış Arama-Kurtarma ve Tatbikat Kampına katıldı. UMKE 11. Bölge illerinden Kayseri, Nevşehir ve Niğde UMKE Ekiplerinin 25-27 Mart 2015 tarihlerinde ortaklaşa düzenledikleri Kış Arama-Kurtarma ve Tatbikat Kampı, Kayseri Erciyes Dağı Tekir Bölgesinde gerçekleştirilirken, kampa Nevşehir’den 10 kişilik UMKE Ekibi katıldı. Üç gün devam eden ve UMKE'nin imkan ve kapasitesini değerlendirmek, ayrıca afetlere yönelik hazırlıklı olma bilincinin canlı tutulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen tatbikat kampında, yaklaşık 10 km.lik arazide mukavemeti arttırma ve kondisyon yürüyüşü yapıldı. Ayrıca Erciyes Dağı’nda olası bir çığ felaketine karşı yapılacak olan ilk müdahalenin tatbikatı yapıldı. Senaryo gereği çığ düşmesi sonucu çığ altında kalan sporcular için gerçeği aratmayan bir kurtarma operasyonu gerçekleştirilirken, çığ altından yaralı kurtarma, triaj ve hasta yaralı tahliyesi sağlandı. Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir UMKE Ekiplerinin düzenlenen kamplara katılarak, kendilerini sürekli yenilediklerini ve geliştirdiklerini belirterek, Kayseri’de 3 gün süren tatbikat kampına katılarak ilimizi başarı ile temsil eden 10 kişilik UMKE Ekibine teşekkür etti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi(UMKE) Kayseri’de düzenlenen Kış Arama-Kurtarma ve Tatbikat Kampına katıldı.

UMKE 11. Bölge illerinden Kayseri, Nevşehir ve Niğde UMKE Ekiplerinin 25-27 Mart 2015 tarihlerinde ortaklaşa düzenledikleri Kış Arama-Kurtarma ve Tatbikat Kampı, Kayseri Erciyes Dağı Tekir Bölgesinde gerçekleştirilirken, kampa Nevşehir’den 10 kişilik UMKE Ekibi katıldı. Üç gün devam eden ve UMKE'nin imkan ve kapasitesini değerlendirmek, ayrıca afetlere yönelik hazırlıklı olma bilincinin canlı tutulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen tatbikat kampında, yaklaşık 10 km.lik arazide mukavemeti arttırma ve kondisyon yürüyüşü yapıldı. Ayrıca Erciyes Dağı’nda olası bir çığ felaketine karşı yapılacak olan ilk müdahalenin tatbikatı yapıldı. Senaryo gereği çığ düşmesi sonucu çığ altında kalan sporcular için gerçeği aratmayan bir kurtarma operasyonu gerçekleştirilirken, çığ altından yaralı kurtarma, triaj ve hasta yaralı tahliyesi sağlandı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir UMKE Ekiplerinin düzenlenen kamplara katılarak, kendilerini sürekli yenilediklerini ve geliştirdiklerini belirterek, Kayseri’de 3 gün süren tatbikat kampına katılarak ilimizi başarı ile temsil eden 10 kişilik UMKE Ekibine teşekkür etti.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.