MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Umke Oryantiring Yarışmasında Görev Aldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Umke Oryantiring Yarışmasında Görev Aldı

Türkiye Oryantiring Federasyonunca 27-29 Mart tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Oryantiring Yarışmaları Merkeze bağlı Göreme Beldesi, Gülşehir İlçesi ve Ürgüp ilçesine bağlı ve Mustafapaşa köyünde gerçekleştirildi. Yaklaşık 1.400 sporcunun katıldığı yarışmalarda sağlık tedbirleri Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından alındı. Üç gün boyunca devam eden yarışmalarda Kapadokya bölgesinin coğrafi yapısı nedeniyle zor koşullarda mücadele ederken yaralanan sporculara ilk müdahale Nevşehir UMKE ekibi tarafından gerçekleştirildi. Yarışmanın Gülşehir etabında vadi’de düşerek yaralanan genç sporcunun imdadına 4x4 tam donanımlı UMKE aracı ile yetişen UMKE ekibi, kazazede genç sporcuya ilk tıbbi müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne sevkini sağladı. Nevşehir UMKE Ekibi görevini başarılı bir şekilde tamamladı. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Türkiye Oryantiring Federasyonunca 27-29 Mart tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Oryantiring Yarışmaları Merkeze bağlı Göreme Beldesi, Gülşehir İlçesi ve Ürgüp ilçesine bağlı ve Mustafapaşa köyünde gerçekleştirildi. Yaklaşık 1.400 sporcunun katıldığı yarışmalarda sağlık tedbirleri Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından alındı.
Üç gün boyunca devam eden yarışmalarda Kapadokya bölgesinin coğrafi yapısı nedeniyle zor koşullarda mücadele ederken yaralanan sporculara ilk müdahale Nevşehir UMKE ekibi tarafından gerçekleştirildi. Yarışmanın Gülşehir etabında vadi’de düşerek yaralanan genç sporcunun imdadına 4x4 tam donanımlı UMKE aracı ile yetişen UMKE ekibi, kazazede genç sporcuya ilk tıbbi müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne sevkini sağladı.
Nevşehir UMKE Ekibi görevini başarılı bir şekilde tamamladı.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.