Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Leblebici,ʹʹÜlkücüler Hiç Kimsenin Piyonu Değilʹʹ

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2014 - 20:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Leblebici,ʹʹÜlkücüler Hiç Kimsenin Piyonu Değilʹʹ

NEVŞEHİR(MHA) Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Ülkücülerin kimsenin piyonu olmadığına dikkat çekti.   Son dönemlerde ülke genelinde meydana gelen olaylara karşın soğukkanlı ve sağduyulu yaklaşım göstermeye devam edeceklerine dikkat çeken Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, “Milliyetçi Hareket insan sevgisine dayanır. Demokrasiye inanır, insanlığa düşman insanlığı bölücü her sistem ve ideolojiye karşıdır. Milliyetçiliğimizin amacı, milli sınırlarımız içinde yaşayan bütün yurttaşlarımızı hiçbir ayırım yapmaksızın; din, mezhep, ırk farkı gözetmeksizin kucaklamak sevmek ve insanca yaşama şartlarına kavuşturmaktır. Bu bağlamda Ülkücüler hiç kimsenin polisi, askeri, olayların içine çekebileceği piyonu değildir. Sıkışınca Ülkücüler nerede diye feryat edenler artık biraz da % 50’lik evlerinde zor duran dantelli kefenlileri sahaya davet etsinler. Yaşanan saldırıları durdurmak, kaos ortamının önüne geçmek için devletin kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum. Soğukkanlı, sağduyulu yaklaşımımıza karşılık saldırıların devam etmesi durumunda nefsi müdafaa hakkımızı saklı tuttuğumuzu da herkesin bilmesini isterim” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Ülkücülerin kimsenin piyonu olmadığına dikkat çekti.
 
Son dönemlerde ülke genelinde meydana gelen olaylara karşın soğukkanlı ve sağduyulu yaklaşım göstermeye devam edeceklerine dikkat çeken Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, “Milliyetçi Hareket insan sevgisine dayanır. Demokrasiye inanır, insanlığa düşman insanlığı bölücü her sistem ve ideolojiye karşıdır. Milliyetçiliğimizin amacı, milli sınırlarımız içinde yaşayan bütün yurttaşlarımızı hiçbir ayırım yapmaksızın; din, mezhep, ırk farkı gözetmeksizin kucaklamak sevmek ve insanca yaşama şartlarına kavuşturmaktır. Bu bağlamda Ülkücüler hiç kimsenin polisi, askeri, olayların içine çekebileceği piyonu değildir. Sıkışınca Ülkücüler nerede diye feryat edenler artık biraz da % 50’lik evlerinde zor duran dantelli kefenlileri sahaya davet etsinler. Yaşanan saldırıları durdurmak, kaos ortamının önüne geçmek için devletin kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum. Soğukkanlı, sağduyulu yaklaşımımıza karşılık saldırıların devam etmesi durumunda nefsi müdafaa hakkımızı saklı tuttuğumuzu da herkesin bilmesini isterim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.