Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliği Bazı Mahallelere Yüksek Gerilim Uyarısı

NEVŞEHİR 23.03.2017 - 16:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valiliği Bazı Mahallelere Yüksek Gerilim Uyarısı

Nevşehir Valiliğince yüksek gerilim uyarısı yapıldı.
Nevşehir Valiliğince yüksek gerilim uyarısı yapıldı.   ÖNEMLİ UYARI! Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Meram Bölge Müdürlüğü Geçici Kabul Kurulu Başkanlarınca Valiliğimize verilen dilekçelerde İlimiz Merkezi Camicedit Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallesi ile Sulusaray Beldesinde yapılan tesislerin işletmeye açılacağı ve bu tesislere yüksek gerilim  uygulanacağı belirtilmiştir.          Bu nedenle can ve mal güvenliği için belirtilen  yerlerde gerekli önlemlerin alınmasını önemle rica ederim.  denildi
Nevşehir Valiliğince yüksek gerilim uyarısı yapıldı.

Nevşehir Valiliğince yüksek gerilim uyarısı yapıldı.

 

ÖNEMLİ UYARI!

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Meram Bölge Müdürlüğü Geçici Kabul Kurulu Başkanlarınca Valiliğimize verilen dilekçelerde İlimiz Merkezi Camicedit Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi ve 15 Temmuz Mahallesi ile Sulusaray Beldesinde yapılan tesislerin işletmeye açılacağı ve bu tesislere yüksek gerilim  uygulanacağı belirtilmiştir.
        

Bu nedenle can ve mal güvenliği için belirtilen  yerlerde gerekli önlemlerin alınmasını önemle rica ederim.  denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.