Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valiliğinde bayramlaşma programı düzenlendi

NEVŞEHİR 31.05.2019 - 17:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valiliğinde bayramlaşma programı düzenlendi

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hükümet Konağında görev yapan tüm personelinin Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
  Valilik Makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde; Vali İlhami Aktaş ile Vali Yardımcısı Aydın Abak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tebrikleri alırken, birim amirleri ve Hükümet Konağında çalışan tüm idareciler ve personeller katıldı.   Personellerin Kadir Gecesi’ni kutlayan ve tek tek bayramlaşan Vali İlhami Aktaş, kandillerin ve bayramlarını tebrik etti ve tüm personelin aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmesini diledi.   Tebrikleşmenin ardından tüm personele Kandil Simidi dağıtıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hükümet Konağında görev yapan tüm personelinin Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

Valilik Makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde; Vali İlhami Aktaş ile Vali Yardımcısı Aydın Abak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tebrikleri alırken, birim amirleri ve Hükümet Konağında çalışan tüm idareciler ve personeller katıldı.

 

Personellerin Kadir Gecesi’ni kutlayan ve tek tek bayramlaşan Vali İlhami Aktaş, kandillerin ve bayramlarını tebrik etti ve tüm personelin aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmesini diledi.

 

Tebrikleşmenin ardından tüm personele Kandil Simidi dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.