Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Unutmadı

NEVŞEHİR 09.01.2017 - 17:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valisi 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Unutmadı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş  mesajında ; İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.   Her şartta haber sağlamanın peşinde koşan gazetecilerimiz, muhabir ve foto muhabirlerimiz sayesinde bizler habere kolayca ulaşıyoruz.   Yerel basınımız ilimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak, ilimizin kalkınma ve gelişmesinde etkin bir rol üstlenmektedir. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda ve çeşitli zorluklar içinde, toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması, İlimiz ve ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışı gibi kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Fedakârca çalışarak halkımızı aydınlatan değerli gazetecilerimizin 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Tüm basınımıza ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür eder, basınımızın temel taşı olan gazeteci arkadaşlarımıza, başarılar diliyorum. diye konuştu.  
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş  mesajında ; İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

 

Her şartta haber sağlamanın peşinde koşan gazetecilerimiz, muhabir ve foto muhabirlerimiz sayesinde bizler habere kolayca ulaşıyoruz.

 

Yerel basınımız ilimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak, ilimizin kalkınma ve gelişmesinde etkin bir rol üstlenmektedir. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda ve çeşitli zorluklar içinde, toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması, İlimiz ve ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışı gibi kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

Fedakârca çalışarak halkımızı aydınlatan değerli gazetecilerimizin 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Tüm basınımıza ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür eder, basınımızın temel taşı olan gazeteci arkadaşlarımıza, başarılar diliyorum. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.