MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi Aktaş Avanos İlçesinde Köy Muhtarları İle Buluştu

İLÇELER 18.03.2017 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valisi Aktaş Avanos İlçesinde Köy Muhtarları İle Buluştu

Vali Aktaş, Nevşehir Avanos İlçesinde köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vali Aktaş, Nevşehir Avanos İlçesinde köy muhtarlarıyla bir araya geldi.   Avanos Kaymakamlığının organize ettiği Köy Muhtarları toplantısına, Vali Aktaş beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ile birlikte katıldı.   Toplantıya; Vali Aktaş, Avanos Kaymakamı M.Sait Baytok, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Avanos İlçesine Bağlı Köy Muhtarları ve davetliler katıldı.   Vali Aktaş konuşmasında; “Avanos Kaymakamlığının düzenlediği bu toplantıda bizde bulunarak sizlerle hem hasbihal etmek hem de Muhtarlarımızdan bulundukları köylerin sorunlarını dinlemek, isteklerini ve taleplerini birinci ağızdan duyma fırsatı bulacağımızı böylece köy muhtarlarımızın bizden taleplerini isteklerini değerlendirerek köylerimizde yapılması gereken çalışmaları ve projeleri istişare ederek çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum şimdiden katılımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.   Toplantıda söz alan köy muhtarlar istek ve taleplerini dile getirdi.Çözüm önerileri sunuldu, yapılması gerekenler istişare edildi. Vali Aktaş, köylere hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade ederek yapılan çalışmaların takipçisi olacağını belirtti.   Toplantı sonunda köy muhtarları, Vali Aktaş’a bu toplantı vesilesiyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.  
Vali Aktaş, Nevşehir Avanos İlçesinde köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Aktaş, Nevşehir Avanos İlçesinde köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Avanos Kaymakamlığının organize ettiği Köy Muhtarları toplantısına, Vali Aktaş beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ile birlikte katıldı.

 

Toplantıya; Vali Aktaş, Avanos Kaymakamı M.Sait Baytok, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Avanos İlçesine Bağlı Köy Muhtarları ve davetliler katıldı.

 

Vali Aktaş konuşmasında; “Avanos Kaymakamlığının düzenlediği bu toplantıda bizde bulunarak sizlerle hem hasbihal etmek hem de Muhtarlarımızdan bulundukları köylerin sorunlarını dinlemek, isteklerini ve taleplerini birinci ağızdan duyma fırsatı bulacağımızı böylece köy muhtarlarımızın bizden taleplerini isteklerini değerlendirerek köylerimizde yapılması gereken çalışmaları ve projeleri istişare ederek çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum şimdiden katılımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

 

Toplantıda söz alan köy muhtarlar istek ve taleplerini dile getirdi.Çözüm önerileri sunuldu, yapılması gerekenler istişare edildi. Vali Aktaş, köylere hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade ederek yapılan çalışmaların takipçisi olacağını belirtti.

 

Toplantı sonunda köy muhtarları, Vali Aktaş’a bu toplantı vesilesiyle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.