MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi Becel, Özkonak’ta şehit ailesini ziyaret etti

GÜNCEL 02.09.2020 - 12:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Valisi Becel, Özkonak’ta şehit ailesini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde oturan şehit ailesini ziyaret etti.
  Nevşehir’de göreve başlamasıyla birlikte il genelinde şehit aileleri ziyaret eden Vali Becel, Özkonak Beldesinde bulunan ve 1998 yılında Tunceli’nin Hozat ilçesinde panzer devrilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Halil Gün’ün ailesini ziyaret etti. Vali Becel şehit ailesi ile bir süre görüşürken devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e şehit ailesi ziyaretinde Avanos Kaymakamı Olgun Öner’de eşlik etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde oturan şehit ailesini ziyaret etti.

 

Nevşehir’de göreve başlamasıyla birlikte il genelinde şehit aileleri ziyaret eden Vali Becel, Özkonak Beldesinde bulunan ve 1998 yılında Tunceli’nin Hozat ilçesinde panzer devrilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Halil Gün’ün ailesini ziyaret etti. Vali Becel şehit ailesi ile bir süre görüşürken devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e şehit ailesi ziyaretinde Avanos Kaymakamı Olgun Öner’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.