Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Vekili Gizligider, CHP'lilerin Üzerine Yürüdü

SİYASET 12.01.2017 - 23:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Vekili Gizligider, CHP'lilerin Üzerine Yürüdü

Anayasa görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulunda tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. .
Anayasa görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulunda tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. .   Meclis'te AK Partili ile CHP'liler arasında tartışma yaşanırken AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider  CHP’li  vekillerin kürsüyü işgal etmesi sonrası çıkan tartışma sonrası arbede çıktı.   Gerilim dolu gerçekleşen Anayasa görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider , kürsüyü meşgul eden CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın üzerine yürüdü.     AK Partili Milletvekilleri kürsüyü işgal eden ve görüşmeleri engellemeye çalışan CHP’li vekillerin kürsüyü işgal etmemelerini görüşmelerin devam etmesini gerektiğini savunarak müdahale ettiler. Milletvekilleri arasında arbede ve kavga çıktı.   CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal meclis kürsüsünü işgal etmesi sonrası Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in uyarılarına kulak asmaması üzerine Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider arasında arbede çıktı. Gizligider’in İstanbul CHP Milletvekili Tanal’ın kolundan çekmesi ile kürsüden fırlayan Tanal diğer milletvekillerinin üzerine düştü. Daha sonra oturuma ara verilirken kavga ve tartışmalar son buldu. Bir milletvekilinin burnu bir başka AK Partili vekilin ise ısırıldığı öğrenildi.   
Anayasa görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulunda tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. .

Anayasa görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulunda tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. .

 

Meclis'te AK Partili ile CHP'liler arasında tartışma yaşanırken AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider  CHP’li  vekillerin kürsüyü işgal etmesi sonrası çıkan tartışma sonrası arbede çıktı.

 


Gerilim dolu gerçekleşen Anayasa görüşmeleri TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider , kürsüyü meşgul eden CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın üzerine yürüdü.

 

 

AK Partili Milletvekilleri kürsüyü işgal eden ve görüşmeleri engellemeye çalışan CHP’li vekillerin kürsüyü işgal etmemelerini görüşmelerin devam etmesini gerektiğini savunarak müdahale ettiler. Milletvekilleri arasında arbede ve kavga çıktı.

 

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal meclis kürsüsünü işgal etmesi sonrası Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in uyarılarına kulak asmaması üzerine Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider arasında arbede çıktı. Gizligider’in İstanbul CHP Milletvekili Tanal’ın kolundan çekmesi ile kürsüden fırlayan Tanal diğer milletvekillerinin üzerine düştü. Daha sonra oturuma ara verilirken kavga ve tartışmalar son buldu. Bir milletvekilinin burnu bir başka AK Partili vekilin ise ısırıldığı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.