Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ziraat Odası yönetimi Vali Aktaş’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 19.04.2019 - 17:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ziraat Odası yönetimi Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeni getirilen Mahmut Çalışkaner ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aktaş, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı başkan Çalışkaner ve yeni yönetimi tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.   Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini ileterek, yeni yönetimi tanıttı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.   Başkan Çalışkaner, günün anısı olarak Vali Aktaş’a; üzerinde Ziraat Odası logolu Seramik Tabak takdim etti.   Ziyarete; Başkan Yardımcısı Fatih Açık, Genel Sekreter Olcay Bozdemir ile yönetimden; Oğuzhan Deniz Yavuz, Ahmet Yurttutan, Bayram Şafak, Alihan Türk ile İzzet Buyrukbilen katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeni getirilen Mahmut Çalışkaner ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aktaş, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı başkan Çalışkaner ve yeni yönetimi tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini ileterek, yeni yönetimi tanıttı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Başkan Çalışkaner, günün anısı olarak Vali Aktaş’a; üzerinde Ziraat Odası logolu Seramik Tabak takdim etti.

 

Ziyarete; Başkan Yardımcısı Fatih Açık, Genel Sekreter Olcay Bozdemir ile yönetimden; Oğuzhan Deniz Yavuz, Ahmet Yurttutan, Bayram Şafak, Alihan Türk ile İzzet Buyrukbilen katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.