MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirde E- Nabız Sistemi Hizmet Vermeye Başladı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2015 - 17:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirde E- Nabız Sistemi Hizmet Vermeye Başladı

Her türlü sağlık kaydınızı 24 saat takip etmenize olanak sağlayan e-Nabız Kişisel Sağlık Sistemi, hizmet vermeye başladı. Peki sistemi nasıl kullanacaksınız? İşte cevaplar Sağlık Bakanlığı tarafından e-Devlet kapısı üzerinden giriş yaparak her türlü sağlık kaydınıza istediğiniz anda ulaşmanıza olanak sağlayan e-Nabız: Kişisel Sağlık Sistemi hizmet vermeye başladı. Bu sistem yardımıyla artık bağlı tesislerimizde tedavi geçmişinizi sürekli kontrol edebilir, yapacağınız doktor görüşmelerinde tedavi geçmişinizi gösterebilirsiniz. Tıbbı geçmişinizin kayıtlarına ulaşabilmeniz sayesinde yeni test ve tetkikler gibi işlemlerle uğraşmak durumunda da kalmayacaksınız.   Tıbbı kayıtlarınıza 24 saat ulaşabilirsiniz e-Nabız: Kişisel Sağlık Sistemi'ni iOS ve Android tabanlı cep telefonlarına indirilebilir ya da internet sitesine girerek işlemlerinizi görebilirsiniz. Bu siteye ya da uygulamasına şifrenizle giriş yaptıktan sonra tüm sağlık tesisi ziyaretlerinizi, randevu, tanı, tedavi, reçete bilgilerinize, raporlarınıza, laboratuvar tetkik sonuçlarınıza, Röntgen, MR, Tomografi görüntüleme sonuçlarınıza ve güncel sağlık bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgileri ayrıca doktorunuzla da paylaşarak, gereksiz tetkik ve muayene olmak gibi durumlardan da kurtulabilirsiniz. Uygulamaların indirme linklerine Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-39794/e-nabiz.htmladresinden ulaşabilirsiniz.  

Her türlü sağlık kaydınızı 24 saat takip etmenize olanak sağlayan e-Nabız Kişisel Sağlık Sistemi, hizmet vermeye başladı. Peki sistemi nasıl kullanacaksınız? İşte cevaplar

Sağlık Bakanlığı tarafından e-Devlet kapısı üzerinden giriş yaparak her türlü sağlık kaydınıza istediğiniz anda ulaşmanıza olanak sağlayan e-Nabız: Kişisel Sağlık Sistemi hizmet vermeye başladı. Bu sistem yardımıyla artık bağlı tesislerimizde tedavi geçmişinizi sürekli kontrol edebilir, yapacağınız doktor görüşmelerinde tedavi geçmişinizi gösterebilirsiniz. Tıbbı geçmişinizin kayıtlarına ulaşabilmeniz sayesinde yeni test ve tetkikler gibi işlemlerle uğraşmak durumunda da kalmayacaksınız.


 
Tıbbı kayıtlarınıza 24 saat ulaşabilirsiniz

e-Nabız: Kişisel Sağlık Sistemi'ni iOS ve Android tabanlı cep telefonlarına indirilebilir ya da internet sitesine girerek işlemlerinizi görebilirsiniz. Bu siteye ya da uygulamasına şifrenizle giriş yaptıktan sonra tüm sağlık tesisi ziyaretlerinizi, randevu, tanı, tedavi, reçete bilgilerinize, raporlarınıza, laboratuvar tetkik sonuçlarınıza, Röntgen, MR, Tomografi görüntüleme sonuçlarınıza ve güncel sağlık bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgileri ayrıca doktorunuzla da paylaşarak, gereksiz tetkik ve muayene olmak gibi durumlardan da kurtulabilirsiniz.
Uygulamaların indirme linklerine Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde
http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-39794/e-nabiz.htmladresinden ulaşabilirsiniz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.