MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli AK Kadınlar Askıda Çorba Dağıtımda

SİYASET 01.02.2017 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli AK Kadınlar Askıda Çorba Dağıtımda

ASKIDA ÇORBA ile düzenli olarak dağıtım yapılan vatandaşlarımızla bugünde Ak Kadınlar buluşturdu
ASKIDA ÇORBA ile düzenli olarak dağıtım yapılan vatandaşlara bugünde Ak Kadınlar buluşturdu.   Nevşehir’de uzun zamandır yoksulun umudu olan Askıda Yardımlaşma Derneği tarafından “Halkın Aş Evi” faaliyetlerine devam ediyor.   Kapalı Pazar yeri 1 nolu giriş kapısının yan kısmında bulunan ve Askıda Çorba ismi verilen bu aş evinde yardımsever vatandaşların getirdikleri malzemeler dernek çalışanları tarafından pişiriliyor.Pişen yemeklerle ihtiyaç sahipleri gelerek burada karınlarını doyuruyor.Askıda Yardımlaşma Derneği bu hafta dağıtımda Nevşehir AK Kadınlar yaptı.   Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkan Nihal Kutlar yapılan bu örnek yardımlaşma hakkında şunları söyledi; “Askıda Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin her gün düzenli olarak ailelere yaptığı "ASKIDA ÇORBA" Etkinliğinde Ak Kadınlar olarak bugünde bizler bir parça olsun katkıda bulunmaya çalıştık. Önce Çorbamızı kaynattık sonra da el birliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve evlere dağıtımını yaptık. Bir tencere çorba da  benim adıma kaynasın diyorsanız. Siz malzemeyi getirin onlar  pişirip ihtiyaç sahibi de yesin. AK Parti Nevşehir Kadın kolları olarak millet için çalışan herkese teşekkür ederiz desteklerimiz böyle duyarlı kişi yada kişilere devam edecektir. Askıda Çorba ile düzenli olarak dağıtım yapılan vatandaşlarımızla AK Kadınlar olarak bugünde bizler buluştuk. Nevşehirli'ye yakışan budur! Bizler garibanımıza sahip çıkarız. diye konuştu.    
ASKIDA ÇORBA ile düzenli olarak dağıtım yapılan vatandaşlarımızla bugünde Ak Kadınlar buluşturdu

ASKIDA ÇORBA ile düzenli olarak dağıtım yapılan vatandaşlara bugünde Ak Kadınlar buluşturdu.

 

Nevşehir’de uzun zamandır yoksulun umudu olan Askıda Yardımlaşma Derneği tarafından “Halkın Aş Evi” faaliyetlerine devam ediyor.

 

Kapalı Pazar yeri 1 nolu giriş kapısının yan kısmında bulunan ve Askıda Çorba ismi verilen bu aş evinde yardımsever vatandaşların getirdikleri malzemeler dernek çalışanları tarafından pişiriliyor.Pişen yemeklerle ihtiyaç sahipleri gelerek burada karınlarını doyuruyor.Askıda Yardımlaşma Derneği bu hafta dağıtımda Nevşehir AK Kadınlar yaptı.

 

Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkan Nihal Kutlar yapılan bu örnek yardımlaşma hakkında şunları söyledi; “Askıda Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin her gün düzenli olarak ailelere yaptığı "ASKIDA ÇORBA" Etkinliğinde Ak Kadınlar olarak bugünde bizler bir parça olsun katkıda bulunmaya çalıştık. Önce Çorbamızı kaynattık sonra da el birliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve evlere dağıtımını yaptık. Bir tencere çorba da  benim adıma kaynasın diyorsanız. Siz malzemeyi getirin onlar  pişirip ihtiyaç sahibi de yesin. AK Parti Nevşehir Kadın kolları olarak millet için çalışan herkese teşekkür ederiz desteklerimiz böyle duyarlı kişi yada kişilere devam edecektir. Askıda Çorba ile düzenli olarak dağıtım yapılan vatandaşlarımızla AK Kadınlar olarak bugünde bizler buluştuk. Nevşehirli'ye yakışan budur! Bizler garibanımıza sahip çıkarız. diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.