Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Asenalar İftarda Buluştu

NEVŞEHİR 12.06.2018 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Asenalar İftarda Buluştu

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Asena Birimi tarafından İftar programı düzenlendi.
  2000 Evler Mahallesinde bulunan Nosteria Cafe’de düzenlenen iftar programına, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Asena Birim Başkanı Derya Tunç ve çok sayıda Asena katılım gösterdi.   Hoş sohbetler eşliğinde süren programda 24 Haziran seçimlerine yönelik değerlendirmelerin yanı sıra, Nevşehir bayanlara yönelik yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler konuşuldu.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Asena Birimi tarafından İftar programı düzenlendi.

 

2000 Evler Mahallesinde bulunan Nosteria Cafe’de düzenlenen iftar programına, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Asena Birim Başkanı Derya Tunç ve çok sayıda Asena katılım gösterdi.

 

Hoş sohbetler eşliğinde süren programda 24 Haziran seçimlerine yönelik değerlendirmelerin yanı sıra, Nevşehir bayanlara yönelik yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.