Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Babaannelere Müjde

TÜRKİYE GÜNDEMİ 06.01.2017 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Babaannelere Müjde

Bundan böyle torununa bakan büyükannelere torun teşvik parası ödenecek.
Bundan böyle torununa bakan büyükannelere torun teşvik parası ödenecek.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2017’de torununa bakan büyükannelere teşvik parası verileceğini açıkladı.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık ve bağlı kuruluşların 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda çalışma ve ekonomi muhabirleri ile bir araya geldi.   Hükümetin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, çalışan annelere çocuk bakımında destek olmak amacıyla 2017’de torununa bakan büyükannelere teşvik parası verileceğini açıkladı.  
Bundan böyle torununa bakan büyükannelere torun teşvik parası ödenecek.

Bundan böyle torununa bakan büyükannelere torun teşvik parası ödenecek.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2017’de torununa bakan büyükannelere teşvik parası verileceğini açıkladı.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık ve bağlı kuruluşların 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda çalışma ve ekonomi muhabirleri ile bir araya geldi.

 

Hükümetin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, çalışan annelere çocuk bakımında destek olmak amacıyla 2017’de torununa bakan büyükannelere teşvik parası verileceğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.