Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Bayan Hastanın Organları İki Kişiye Umut Oldu

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2015 - 11:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Bayan Hastanın Organları İki Kişiye Umut Oldu

Nevşehir Devlet Hastanesi 3.Basamak yoğun bakım servisinde bitkisel hayat giren hastanın organlarının bağışı ile Ankara ve Malatya da nakil bekleyen iki aileye yeniden umut ışığı doğdu. Nevşehir geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisine getirilen, burada yapılan ilk müdahalenin ardından 3.Basamak Yoğun Bakım Ünitemizde tedavi altına alınan S.K. (49) isimli bayan hasta 2 haftadır yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine, Ailesinin izni ile Hastanın organlarının bağışı yapıldı. Nevşehir Devlet Hastanesin de beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden gelen Transplantasyon ekiplerince Korneaları başarılı bir operasyonla alındı, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Transplantasyon ekipleri de Hastanın Karaciğerini başarılı bir operasyonla alarak başka insanlara umut olmak adına, umutla bekleyişlerini sürdüren hastalara nakledilmek üzere Askeri Helikopterlerle yola çıkarıldı. Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe “Hastanemizde Organ bağışı yaparak iki aileye yeniden yaşama umudu verdikleri için Ailemize çok teşekkür ederim. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerim” dedi.

Nevşehir Devlet Hastanesi 3.Basamak yoğun bakım servisinde bitkisel hayat giren hastanın organlarının bağışı ile Ankara ve Malatya da nakil bekleyen iki aileye yeniden umut ışığı doğdu.
Nevşehir geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisine getirilen, burada yapılan ilk müdahalenin ardından 3.Basamak Yoğun Bakım Ünitemizde tedavi altına alınan S.K. (49) isimli bayan hasta 2 haftadır yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine, Ailesinin izni ile Hastanın organlarının bağışı yapıldı.

Nevşehir Devlet Hastanesin de beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden gelen Transplantasyon ekiplerince Korneaları başarılı bir operasyonla alındı, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Transplantasyon ekipleri de Hastanın Karaciğerini başarılı bir operasyonla alarak başka insanlara umut olmak adına, umutla bekleyişlerini sürdüren hastalara nakledilmek üzere Askeri Helikopterlerle yola çıkarıldı.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe “Hastanemizde Organ bağışı yaparak iki aileye yeniden yaşama umudu verdikleri için Ailemize çok teşekkür ederim. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.