MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Bu Konseri Kaçırma !

KÜLTÜR-SANAT 24.06.2017 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Bu Konseri Kaçırma !

Yuva Köyü'nde Abalıoğlu Konseri Düzenlenecek
Nevşehir Acıgöl ilçesi Yuva köyü'nde 27 Haziran Salı günü Kamilt Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut konseri düzenlenecek.   Acıgöl ilçesi Yuva köyü Muhtarlığı  ve Yaşar Eroğlu’nun  işbirliğinde organize edilen Yuva köyü sakinlerinin  Buluşması’nda sahne alacak olan Kamil Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut  27  Haziran Salı günü  vatandaşlara sevilen şarkılarını seslendirecekler.   Tüm Nevşehir halkını davet eden köy muhtarı Hasan Kaymak bu organizasyonda öncülük eden Yaşar Eroğlu’nada teşekkür etti.
Yuva Köyü'nde Abalıoğlu Konseri Düzenlenecek

Nevşehir Acıgöl ilçesi Yuva köyü'nde 27 Haziran Salı günü Kamilt Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut konseri düzenlenecek.

 

Acıgöl ilçesi Yuva köyü Muhtarlığı  ve Yaşar Eroğlu’nun  işbirliğinde organize edilen Yuva köyü sakinlerinin  Buluşması’nda sahne alacak olan Kamil Abalıoğlu,Meltem Sertkaya ve Orhan Aykut  27  Haziran Salı günü  vatandaşlara sevilen şarkılarını seslendirecekler.

 

Tüm Nevşehir halkını davet eden köy muhtarı Hasan Kaymak bu organizasyonda öncülük eden Yaşar Eroğlu’nada teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.