MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Çiftçi Eşek Sütü İle Şifa Dağıtıyor

GÜNCEL 02.08.2017 - 10:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Çiftçi Eşek Sütü İle Şifa Dağıtıyor

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde çiftçilik ile uğraşan 34 yaşında ki Servet Kurtoğlu dört yıldır eşek sütünü şifa arayanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.
  Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde çiftçilik ile uğraşan 34 yaşında ki Servet Kurtoğlu dört yıldır eşek sütünü şifa arayanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.   Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde çiftçilik ile uğraşan Servet Kurtoğlu eşek sütü arayan bir yakınının ihtiyacını gidermek için başlamış olduğu eşek sütünü şimdiler de ise hastalığına deva arayanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.   Çiftçilik ile uğraşan Servet Kurtoğlu, astım hastalığı, bronşit hastalığı, kanser hastalığı ve akciğer rahatsızlığı olanların kendisine ulaşarak eşek sütü talep ettiğini ifade ederken ihtiyacı olanlara eşek sütünü ücretsiz olarak gönderdiğini söyledi.   Kurtoğlu, “ Dört yıldır eşek sütü ile ilgileniyorum. Dört yıldır çiftçilikle, hayvancılık ile uğraşıyoruz. Bir arkadaşımız eşek sütü aradığını söyledi. Doktorlar verdiği bilgiye göre çocuğunun kemiklerinin gelişme sorunu olduğundan eşek sütü içmesini söylemişler. Bana rica etti. Bende vatandaşa yardımcı olabilmek için eşeğimi sağdım. Dört yıldır Mersin, İzmir ve Eskişehir’de samimi olduğum görüştüğüm arkadaşlarım var. Mersin’de ki arkadaşım astım ve bronşitten dolayı içtiğini söylüyor ve çok faydasını gördüğünü belirtti. Eskişehir’de ki arkadaşım kanser eşine içiriyor. Devamlı içtiği için biz fayda görüyoruz diyor. Ben bu eşek sütü için hiçbir şekilde ücret talep etmiyorum. Eşek sütünü vermiş olduğumuz kişiler bize teşekkür edip hayır duası etmeleri bizlere yetiyor. Ben kendimde rahatsız olduğum için insanların mağdur kalmasını istemiyorum. Bir şekilde eşek sütünden faydalanıyorlarsa bizde buna vesile oluyorsak ne mutlu bizlere. Eşek sütü isteyenler bana sosyal paylaşım sayfalarından ulaşabilirler. Eşek sütü isteyenler adreslerini verirlerse ben istediklere yere gönderebilirim gelip buradan da alabilirler” diye konuştu.   “Hastalıklara İyi Geliyor” Gülşehir ilçesinde çiftçilikle uğraşan Servet Kurtoğlu eşek sütünün nelere iyi geldiğini ise kendisine ulaşan vatandaşlar sayesinde öğrendiğini belirtirken, “Benim bildiğim kadarıyla dört yıldır bana gelenler astım, bronşit, çocuklarının kemik gelişimi eksikliği olanlar, kanser hastası olanlar ve birde akciğer rahatsızlığı olanlar geliyor” şeklinde konuştu. 
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde çiftçilik ile uğraşan 34 yaşında ki Servet Kurtoğlu dört yıldır eşek sütünü şifa arayanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde çiftçilik ile uğraşan 34 yaşında ki Servet Kurtoğlu dört yıldır eşek sütünü şifa arayanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde çiftçilik ile uğraşan Servet Kurtoğlu eşek sütü arayan bir yakınının ihtiyacını gidermek için başlamış olduğu eşek sütünü şimdiler de ise hastalığına deva arayanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

 

Çiftçilik ile uğraşan Servet Kurtoğlu, astım hastalığı, bronşit hastalığı, kanser hastalığı ve akciğer rahatsızlığı olanların kendisine ulaşarak eşek sütü talep ettiğini ifade ederken ihtiyacı olanlara eşek sütünü ücretsiz olarak gönderdiğini söyledi.

 

Kurtoğlu, “ Dört yıldır eşek sütü ile ilgileniyorum. Dört yıldır çiftçilikle, hayvancılık ile uğraşıyoruz. Bir arkadaşımız eşek sütü aradığını söyledi. Doktorlar verdiği bilgiye göre çocuğunun kemiklerinin gelişme sorunu olduğundan eşek sütü içmesini söylemişler. Bana rica etti. Bende vatandaşa yardımcı olabilmek için eşeğimi sağdım. Dört yıldır Mersin, İzmir ve Eskişehir’de samimi olduğum görüştüğüm arkadaşlarım var. Mersin’de ki arkadaşım astım ve bronşitten dolayı içtiğini söylüyor ve çok faydasını gördüğünü belirtti. Eskişehir’de ki arkadaşım kanser eşine içiriyor. Devamlı içtiği için biz fayda görüyoruz diyor. Ben bu eşek sütü için hiçbir şekilde ücret talep etmiyorum. Eşek sütünü vermiş olduğumuz kişiler bize teşekkür edip hayır duası etmeleri bizlere yetiyor. Ben kendimde rahatsız olduğum için insanların mağdur kalmasını istemiyorum. Bir şekilde eşek sütünden faydalanıyorlarsa bizde buna vesile oluyorsak ne mutlu bizlere. Eşek sütü isteyenler bana sosyal paylaşım sayfalarından ulaşabilirler. Eşek sütü isteyenler adreslerini verirlerse ben istediklere yere gönderebilirim gelip buradan da alabilirler” diye konuştu.

 

“Hastalıklara İyi Geliyor”

Gülşehir ilçesinde çiftçilikle uğraşan Servet Kurtoğlu eşek sütünün nelere iyi geldiğini ise kendisine ulaşan vatandaşlar sayesinde öğrendiğini belirtirken, “Benim bildiğim kadarıyla dört yıldır bana gelenler astım, bronşit, çocuklarının kemik gelişimi eksikliği olanlar, kanser hastası olanlar ve birde akciğer rahatsızlığı olanlar geliyor” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.